ali cihan   

adana çık aradan

1. bir itü öğretim üyesi. kendisinden inorganik dersi almıştım. belim sakatlandığı için ağrıdan vizeye girememiştim. kendisi ise beni o halimle peşinden koşturmuştu.

mavio: (ağrıdan kaynaklanan gözyaşlarıyla)hocam, bugün gelirken belim sakatlandı, vizeye sonra girsem olur mu?
    ali cihan: bi dakka...pıtı pıtı pıtı...(gider)(uzaktan bağırır)... gelsene bi buraya!

bir kat aşağıya tam 5 dakikada indiktan sonra:

mavio: buyrun hocam
    ali cihan: senin durumun vizelerde geçersiz!
    ...(10 dakika gırtlak gırtlağa mücadele)
    mavio: peki insanlık nerede?
    ali cihan: ...
    mavio: ...
    ali cihan: ...tamam haftaya çarşamba 1'de odama gel.
    mavio: sağolun hocam, iyi günler
    (mavio, 12.01.2005 14:06)
  2. dindar ve/veya dincidir. derslerinden önce mutlaka sevgi sözcükleri zannettiği sözleri okur, belki öle mutludr ama kimyacıdır canımızdır kanımızdır, anorganik kimya hocasıdır, genel kimya verdiğide görülmektedir
    (jethrotull, 12.01.2005 14:53)
  3. kendisinden aldığım bir dersin ilk saatinde sınıftakilere teker teker şeker tutup, daha sonra her dersine başlamadan önce söyleyeceği "önce selam, sonra kelam" lafını etmiştir. ilginç bir hocadır. arasıra dini slaytlar falan izletip öğrenciyi hem dünya gem de ahiret için çalışmaya zorlar.
    kendisiyle ilgili en güldüğüm konu ise, geçen dönem kendisinden genel kimya2 alan arkadaşların, hocanın bir iki haftalığına yurt dışına çıkmasını "hoca umreye gitmiş" şeklinde yorumlamalarıdır.
    (karasazo, 24.06.2008 18:51)