|
|
- dünyada görebileceğiniz en yüzeysel en soğukkanlı en gayet insanı!oda olmasa okul kavgaları bitmez!gayette anlattım işte!
- @298617 ve @298637 nolu girilerde kardeşini bulan insan.
tabi bir de (bkz: aklın yolu birdir)
- 10 saniyelik girilerin insanı. ama hiç acımam yakalarım öyle. ayrıca a dying wish dinleyip bunalımdan bunalıma koşma hevesi doğuyor içimde her nickini gördükçe.
- tabuda rakibimiz de olsa kimbilir ne kadar yardım etti, alnından öptüm hani 2 kere. müthiş muhabbet katsayısı bir anda ortalığı kasıp kavururken hala karizma kalabilen dağınık saçlı limonlu-biracı, istemedi ama ben dayanamadım gene de yazdım işte.
- sene başında ilk tanıştığımda uyuz olduğum,ama daha sonra hayatımın yanlışını yaptığımı düşündürten melankoli insanı..
- beraber tabu oynanacak hem ilk hem son insan...içince ne tür bi zevk aldığını anlayamadığım limonlu bira insanı..abi kola mı bu..
- satışlarıyla meşur, fakat ettiği lafın gereğini yerine getirip gözümde sözünün eri olmuş* bu yüzden de aralarında bulunduğum onu aşkın insanın dötünü uçuklatıp benden bir dolu küfür yemek zorunda kalan(yüzüne söylemedim tabi) ertesi gün aldığımız haberle gönüllere su serpen, itü'ye ve itü sözlüğe beni de bulaştıran, bir hafta boyunca gece-gündüz kampüste bana eşlik eden duygusal ve mutlu insan.**
(venom, 24.04.2005 09:42 ~ 09:44)
- zamanlaması ve tahminiyle nası lan!! nidaları atmama sebebiyet veren yüce insan. yakışıklı genç
|