|
|
- gaziemir yolunda,izmir'e gayet sapa, zamanında oldukça küçük yapılmış, şimdi talebi karşılayamadığından iç hatların dış hatlara taşındığı, buna bağlı olarak da 2 milyon yolcu kapasiteli bir dış hatlar terminali yapılmakta olan güzide havalimanı. yetersiz havaş servisleri, küçücük freeshop, işbilmez check-in görevlileri olumsuz yönleridir. her seferinde yanlışlıkla dış hatlar termineline giden ve gelmek bilmeyen bavullar da cabası. büyüdükçe amatörlüğünden uzaklaşır diye umulan memleketim müessesesi. eski adıyla cumaovası havalimanı
- thy check-in bankolarının diğer firmalarla iç hatlar'a sığamadığı için dış hatlar'a alınması nedeni ile mal gibi elinizde bavullarla kalmanıza yol açar. tekrar bavullarla dış hatlar terminaline yönelirken biryandan da kendi kendinize ''sizin yapıcağınız işi zikimm'' şeklinde mırıldanmalarla çıkıcak bi sonraki problem için bünyeyi motive edebilirsiniz.
(qhendo, 13.08.2006 01:44 ~ 01:56)
- iata kodu adb olan havalimanı. ultra modern türk mimarisinin örneklerinden biri. nanoteknolojinin havalimanına uygulanmış hali.
- işleyişin rezil olduğu , hiç birşeyin doğru çaliştığını görmediğim , şehirden çok uzak havalimanı.
(alesta, 10.12.2006 15:39 ~ 15:40)
- neden asılmış bir başbakanının adını taşıdığına anlam veremediğim havaalanı. şimdi bu adam türkiye'ye zararlıydıysa o zaman niye istanbul'da koskoca anıt mezarını diktirdiniz bir de üstelik izmir'deki havalimanına adını verdiniz? madem yararlıydı niye astınız? çelişkilerin ülkesi türkiye işte.
- şehrin merkezine ulaşabilmek için halen sadece havaş'a muhtaç olacağınız bir havaalanıdır..yani bir ülkenin 3. büyük kentine yakışmayacak kadar büyük bir ihmaldir bence..öte yandan ben de bir çelişkiyi şöyle yaratmak isterim; uçakla gelmişsin izmir'e, ne düşünürsün artık toplu taşımayı??! bin havaş'a adam akıllı gidiver nereye gideceksen..
- icao kodu ltbj olan, dhmi tarafından işletilen uluslararası havalimanı.
(misuf, 20.08.2007 15:11)
- ilk girildiğinde atatürk ün resminin yanında duran tayyip erdoğan resminin dikkati çektiği, henüz eksikleri bulunan havaalanı. akıl sır erdirememekle beraber hiç bir anlam veremedim bu kombinasyona. ne yani atatürk le tayyip aynı kefeye mi koyuluyor? bu tür dalkavukluklar izmir e hiç yakışmıyor. kaldırılmış olmasını ümit ediyorum.
- artık mavişehir'den kalkan ve havaş'la aynı güzergahı takip eden 200 numaralı belediye otobüsüyle de ulaşılabilen havalimanı. ücret kentkart ile 2.4 ytl kentkartsız 3 ytl. ayrıca 24 saat boyunca her saat başı sefer bulunmakta.
- bazı yerlerde çeken ttwinet dışında hiçbir kablosuz internet erişim imkanı bulunmayan bir yer.
- dış hatlar terminalindeki burger king şubesinin çıldırdığı havalimanı. karşıyaka/mavişehir ege park ta 8 75 e aldığım menünün aynısını 14 75 e satıyorlar. burger kingin bile yabancı kazıklama derdine mi gülersin , arada halis mulis türk olarak kazıklanmana mı?
|