açılın ben turkcelliyim   

adana çık aradan

1. (bkz: açılın ben doktorum)
    (bkz: açılın ben mühendisim)
    (bkz: açılın acelem var)
    gibi bir söz... mobil öğrenci pakedine başvuran turkcellliler arasında yaygın bir sözdür.
    (azwepsa, 08.03.2005 18:08)

2. kontöre para vermekten iflahı kesilen her turkcell kullanıcısının olası feryadı.hele bir de ögrencisiyseniz daha da fena.
    en yakın zamanda çift hat yapılmalıdır.
    (famenoth, 08.03.2005 18:12 ~ 26.09.2005 15:50)
  3. (bkz: açılmayın ben fortçuyum)
    (dawsan, 08.03.2005 19:00)
  4. (bkz: emrah koş)
    (close2death, 08.03.2005 19:01)
  5. turkcellli olmak bir avantajsa, ben o avantajı daha göremedim doğrusu.onun için açılmayın yani.
    (kesme şeker, 02.07.2007 10:15)
  6. yıllarca turkcellden bir yarar bekleyip bulamayan kullanıcının muradına ereceği zaman haykırması muhtemel olan cümle.
    (bkz: imkansız beklentiler)
    (cyclops1988, 03.09.2007 01:36)
  7. pazar günleri gün boyunca telefonla konuşup, konuşma bittiğinde kalan kontörü gösteren servis mesajında hiç kontörünüzün gitmediğini gördüğünüzde şaşırıp, bir kaç zaman önce gelen "hafta içi konuştuğunuz kadar dakika hafta sonu hediye" şeklindeki mesajlar hatırlanıp "vay be lan hakkaten doğruymuş demek" diye akıldan geçen düşüncelerden sonra sevinmek ve bunun sonucunda açılın ülen türcelliyim ben diye haykırmak son derece doğal karşılanmalıdır. türkcell'in ocak söndürücü fiyat politikaları karşısında neden hattı iptal edip neredeyse ücret ödenmeyen hatlara geçmiyoruz bilmiyorum. sanırım tutarlı olmaya çalışmak, öyle görünmek için. telefon listesinde ismini görüp uzun zamandır görüşülmeyen bir arkadaşı aramaya teşebbüs edip, banttaki teyze tarafından "aradığınız numara kullanılmamaktadır" cevabını alınca "bak benim numaram sabit beni arayan herkes ulaşabilir" diye düşünmek; bu şeklide belki de kendini avutmak için. aradığınız numara kullanılmamaktadır cümlesinin sonrasında en acı olanı gelir. o arkadaşınız telefon listesinden silinir. daha kötüsü; o kişi hayatınızdan silinmiştir.

not: yazının son kısmı başlıkla alakalı değildir ancak çokça yaşanan bir serzeniş dile getirilmiştir.
    (vortex, 03.09.2007 02:38)