|
|
- aşk yalandır alkol koması gerçek.
- aşk kavramıyla ilgili doğru saptama. aşk ne ki? bahane bazen... beraber olmak, yatmak, elini tutmak için. bazen de karşılıklı bir oyun. ruhumuzdaki boşluğu doldurmak için ne yalanlara başvuruyoruz. kendimizi de aldatıyoruz bazen. işte tam da bu yüzden aşık olmadan sevgili olan insanlara saygım var. kendilerine yalan söylemiyorlar en azından. karşısındaki kanıyorsa da onun suçu bir bakıma... günümüz ilişkileri kaldırmıyor böyle romantik düşünceleri. realizm de değil aslolan; sanalizm.
(bkz: istisnalar kaideyi bozmaz.)
- (bkz: mutlu aşk yoktur)
(phos4, 16.11.2005 08:08)
- her ilişkide bi önceki için "o da aşkmıymş bee ne aptalmşm falan filan" denilip de aşkın gerçek hali bir türlü bulunamazsa, evet, aşk yoktur..
- aşkın kimyasal olduğu gerçeği de var elbette ancak,karşındaki insanın davranışları da etkiliyor bu aşk denklemini.eğer üstüste birkaç kez dünyanız başınıza yıkıldıysa(bkz: ben) aşkın olmadığına inanırsınız.ve sonra bakarsınız ki gerçekten yok.
(luthien, 11.01.2007 01:50 ~ 03:08)
- aşk yoktur, gerçek aşk yoktur diyenler yüzünden insanların kapıldığı sanrıdır.
halbuki vardır, ordadır. gözleri mühürlüler fark etmese de aşikardır. lakin işte o çok bilmişler yüzünden korkaklıkla dolan yaşamdan çekilip gitti ya da gönderildi. ama bu demek değil ki arada bir uğrayıp sarmaz bizi..
hergün görüyorum aslında bu aşkı bulmuş çiftleri. görseniz yüzleri nasılda haykırır aşık olduklarını birbirlerine.
ama gidişatın tam orta yerinde, mantıklı olanı sözde aklıyla başlar konuşmaya: " gerçek aşk yoktur, hem bak titremiyor artık etim, dokunduğunda tenin". diğeri de-ki muhtemelen kadın olanı, ya da gerzeğin tekiyse erkek olanı, "evet, haklısın aşk yoktur" der. bilmez karşıdaki bunu diyen nasıl da acı çeker.
evet aşk yoktur. bunu diyenler yüzünden, yaratıldığı gezegenden sürgüne gönderilmiş olmasıdır neden.
- (bkz: sarışınlar boktur)
(bkz: zardanadam)
- (bkz: yanılsama)
gerçekten..
- aşk yoktur.inanmak vardır.hoşlandığınız , aşık olduğunuz kişinin yada aşık olduğunuzu sandığınız kişinin sizin beklentilerinizi(tip , karakter vs.) karşılayacağına inanırsınız.inandığınız için aşık olursunuz zaten.günlerce , aylarca tanımaya uğraşırsınız.inandığınız şeylerin aslında inanmak istediklerinize inandıklarınız olduğunu anlayana kadar.sonrasında zaten malum ayrılık...
|