aşık olunan kişiyi başkasıyla el ele görmek   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. aşık olunan kişinin başkasıyla öpüştüğünü görmek kadar kötü olmasa da aynı sonuca varır. kaybettiğinizin göstergesidir.
    (bkz: same shit different asshole)
    (bkz: loser)
    (pastaci, 23.04.2005 23:52)

2. (bkz: durun siz kardeşsiniz)
    (vishnu, 04.05.2005 21:19)
  3. kalbinizin iki değirmen taşı arasındaki buğday tanesi kadar ezilebileceği durumdur.
    yanınızda başkası varsa 'amannnn salla o olmazsa şu olur' diyip içinize kaya gömersiniz.
    yok eğer yalnızsanız, ya bahtınıza sağlam bir küfür sallar ya da iyi bir offf çekersiniz.
    (marsellus wallace, 04.05.2005 23:00)
  4. yine de umududun kaybedilmemesi gereken bi durum.belki de o başkası kızın abisidir, kuzenidir, vs.. yoksa diil midir?
    (mazaka, 23.12.2005 02:03)
  5. yüz kızarması, kamyon çarpmasına benzer bir hal içine girilmesi, üstüne dünya çökmesi,başına ağrı girmesi gibi durumların, kişisine göre birden yada teker teker yaşandığı durumdur,b.ktandır. (bkz: önümüzdeki maçlara bakıcaz)
    (smg, 14.01.2006 02:17 ~ 02:18)
  6. (bkz: game over)
    (panavision, 14.01.2006 02:27)
  7. (bkz: benim bittiğim an bu andır sedat abi)
    (phantasma gory, 14.01.2006 02:30)
  8. insan çocuğu (yok böyle bişi, yazımın devamında bu kişiden arı olarak bahsetmeyi uygun görüyorum), arı; melun melun fakülte koridorlarında gezmektedir. kendisi; bünyesinde biriktirdiği platoniklere bir kişilik daha yer açmanın ona zararı olmayacağını hayat felsefesi edinmiştir. koridor diyodum, arka planda poor misguided fool çalarmışcasına yürürken (bu şarkı değişecek dur, daha neler olacak), aşık olunan kişiyi başkasıyla hem de el ele görme dediğimiz olay gerçekleşir. sonra inceden bi keman sesi, hafif böyle bi piyanomsu bişeyler çalınır kulakta, sonra yorumcu devreye girer, yanık sesli neydi onun adı? neyse şarkıyı hatırlayayım onu da hatırlarız, "çekmediğim dertleeer, çile kalmadı, feryatsız gündüzüm gecem olmadı.." sima yavaş yavaş belirir, bıyıklı kıvırcık saçlı yorumcu, ama adı de dilimin ucunda.. neyse, hatun kişisi 45 derece açıyla yavaş çekim son kez arının gözlerine bakar, ama o bakışta "lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" tadı vardır. arı önündeki maçlara bakmaktan asla yılmayarak, şarkıya devam eder. şarkı nakaratı geçmiş, vurucu sözlere geçilmiştir: "tutun kollarımdan düşerim şimdi, yalnızım dostlarım, yalnızım yalnızz.." arı şarkının çalındığı filmi hatırlar; yorumcu kişisi hastalığından yare haber vermemiş, son demlerini konserde yaşamaktayken, yar konsere taze girmiştir. yorumcu yari görmüş, "tutun kollarımdan" derken elini uzaktaki yare uzatmış ve yere düşmüştür, ölmüştür heral. ama neydi adı hala bak ya! böyle de oldu mu sevmem hiç. haz almam. fotokopinin önüne gelinmiştir, onu ilk gördüğü yere.. el fareye gider, klasör seçilir ve shift+delete'ye basılacakken yanlışlıkla delete'ye basılır. arı kişisi kendi içinde bunu bilerek yapıp yapmadığının muhasebesini yapadursun, geri dönüşüm kutusunu bi ara boşaltmak gerektiğini düşünür arıcık. yurda dönünce ilk iş, "yurda neden döndüm lan ben?" dedikten sonra tekel bayiine uğrayıp iki bira kapmak olacaktır. winamp yine yapacağını yapmış, "shuffle mode on" falankene aynı yorumcudan başka bi şarkıya geçilmiştir. "yoğurt koydum dolabaa, ellereee vayyy" bünyeyi titretir, paramparça eder adeta. lakin gönlün shuffle'ına söz geçemektedir. arıcık elinde kara poşet, güvenliğe çaktırmadan bünyesine zerk edeceği alkolü kamufle ededursun, son şarkı jiletliktir, bira kesmez artıkın: "ben de isterem, elma yanaklardan, ben de isterem kiraz dudaklardan. yetim miyem, öksüz müyem?"... (burda tırnak işaretinden sonra üç nokta yersiz oldu, biçimsiz oldu, ama doldurdu orayı, böyle iyi...)

edit: hatırladım lan, ismail yk.
    (centrocampista, 14.01.2006 03:03 ~ 03:05)
  9. sevdiğin kişi bir gün başkasıyla elele sana güler, ama o senin onu sevdiğinden habersizdir. sonra o seni kankası gibi görmeye başlar.ama sen hissettirmezsin ne de olsa o başkasını seviyordur, mutlu olmasını istersin.ama sen içten içe yanarsın, unutmaya çalışırsın.daha detaylı bilgi için
    (bkz: arkadaşa aşık olmak)
    bir gün ayrılır ve sana erkek arkadaşıyla yaşadığı problemleri anlatır.ama iş işten geçmiştir, bilirsin ona artık bir sevgili gözüyle bakamazsın.o seni bir kankadan öte görmemektedir.
    (siege, 14.01.2006 03:13)
  10. annesi aşık olunan kişinin elinden tutmuş okula kadar geçiriyordur.
    (bkz: ilkokul aşkı)
    (bkz: don't panic)
    (ephendy, 14.01.2006 03:15 ~ 03:19)
  11. (bkz: önce o eli bir indir)
    (gülümsün, 15.03.2006 21:39)
  12. üzülmeyin, işi yüzsüzlüğe vurup aşık olduğunuz kişinin diğer elinden de siz tutup ''uçtu uçtuuu'' yapın hep beraber.
    (geçiyordumugrad1m, 15.03.2006 22:11 ~ 22:13)
  13. sizin ona aşık olma konusunda özgür olduğunuz gibi o da başkasına aşık olma konusunda özgürdür. o demekki aşık olacağı kişiyi seçmiştir. öteesi berisi yoktur artık mevzunun. ya bu iş buraya karadmış diye sineye çekip efendi efendi çıkacaksın aşık olduğun kişinin dünyasından ya da sıra birgün banada gelir umuduyla bir köşeye sinip bekleyeceksin...
    (troke, 11.05.2006 16:52)
  14. önce:

(bkz: 4 yaşında aşık olmak)

sonra:

- ceyen, bu ne demek oluyoy söyley misin?
    + ya kayşıdan kayşıya geçiyoyduk. annem eziliyşin demişti.
    - ayamızdaki heyşey bitti ceyen.
    (hansvoralberg, 07.07.2006 13:44)
  15. (bkz: aşık olunan kişiyi rüyada başkasıyla el ele görmek)
    (gxix, 27.01.2007 14:55)
  16. iki elin ikisi de tek kişiye ait ise, paniğe gerek olmayan durum.
    (salihaki, 27.01.2007 22:51 ~ 08.06.2008 22:35)
  17. yaşanmıştır. tarafımca ayrılmak istenen ve sonuçta ayrılma olayı gerçekleşen sevgili hala sevilmektedir (ama niye ayrılmak istenmiştir orası tartışılır.) okul bahçesinde arkadaşlarla geyik yaparken eski sevgili bi kızla elele geçmektedir. yürekler dağlanır ve hemen dokunaklı mesaj atılır. sonuç barışılır. bu olay iki kere yaşanır. kim suçludur bilinmez her seferinde ayrılmak isteyen ben mi yoksa bu fırsatı hemen değerlendiren o mu?
    (düşünemiyorum o hal de malım, 27.01.2007 23:03)
  18. can sıkar çok feci hem de.ardından aq yanındaki adam olsa bari şu sıfata bak diye bok atılır.kıskanılır
    (leş, 27.01.2007 23:06)
  19. bir şey düşünemeden kendinizi kandırmaya başlamaya itecek durum.
    (hplovecraft, 27.01.2007 23:21)
  20. (bkz: bir yanlışa aşık olmak)
    (beni de alın, 27.01.2007 23:21)
  21. "tamam oğlum bak kesin bitti bu sefer" diye bünye ne kadar gazlanırsa gazlansın ,gece yatma vakti geldiğinde gözden düşecek 1-2 damlanın müsebbibi olacak durumdur...
    (kedikara, 25.02.2007 02:55 ~ 02:55)
  22. kişinin içine binlerce bıçağı aynı anda saplayan ve nefes almakta zorluk yaşatan ağlamamak için çok çaba sarf edilmesi gereken çok talihsiz bir an...biraz düşününce daha kötüsü olabilirdi diye de düşünmeden geçilmez..
    (goddess of the cemetery, 25.02.2007 04:12 ~ 07.07.2007 02:56)
  23. eger gorulen kisi o meshur eski sevgiliyse (bkz: eski sevgili) ve siz onda kalan eşyalarınızı almak için buluştuğunuzda buna maruz kalıyorsanız acı bir durumdur. bağırmak kızmak istersiniz ama ona karışmaya hakkınız yoktur. yanınıza vardıklarında allah ikinizin de belasını versin diyerek dolmuşa atlayıp gitmekle takip edilebilecek olaydır.

(bkz: allah kimsenin başına vermesin)
    (zinzoline, 25.02.2007 12:10)
  24. akabinde ne yaptın asuman diye dillere dolanan şarkının sıkça dinlenebileceği bir durumdur.
    (kısırsızaltıngünü, 25.02.2007 12:15)
  25. önce bi şok olunur,başından aşşağı kaynar sular dökülmek suretiyle kalbin atış sesinden etrafta olanlar duyulmamaktadır.yüzünü bi ateş basar sinirden mi üzüntüden mi bilinmez ama karşı tarafa hiçbirşey çaktırılmamalıdır.en sevimli halinizle gidip "nbr..."muhabbetine girilip sanki yetmiomuş gibi sırf çaktırmıcam dye bi de "oo hayırlı olsun...görmesek hiç haberimiz olmıcak.."şeklinde saçma sapan konuşmalara girilir,mutluluklar dilenir,onlar adına çk sevindiğiniz söylenir(niyeyse?)tabi burda sevinme durumunu fazla abartmak olayın anlaşılmasına yol açabilir o yüzden onu da dozunda bırakmak lazımdır,vedalaşılır.sınıfa doğru yol alırken beyin uyuşmuş kalp hala 9-8lik çalmaktadır(arasıra acaba kalbim ağzımdan fırlar mı diye de düşünülmektedir)tabii ki de derse konsantre olunamaz,noldu dien arkadaşlara "bilmiom başım ağrıo,gidip biraz uyuyım kendime gelirim "yalanı atılır ve doğruca yurda gidilir,bir süre ööle boş boş etrafa bakılır sora hıçkıra hıçkıra ağlanır,ayıcıklı pijamalar giyilerek bilgisayarda ne kadar "git,geri dönme,artık seni istemiyorum,affetdemem,şerefsizsin..."modunda şarkı varsa listeye eklenir ve yatağa yatılır bir yandan şarkılar dinlenip bir yandan ağlanır o sırada uyuyakalınır,uyandığınızda oda arkadaşlarınız noldu die sorunca bi de onlara anlatıp ağlanılır ve unutana kadar bööle devam eder gider ama bilirsiniz ki kolay kolay unutulmayacaktır çünkü her allaın günü ona ii arkadaş rolünüzü oynamak zorundasınızdır...
    (pedaliza, 25.02.2007 13:11)
 sayfa  / 2