aşık olunan kızdan bakire değil diye ayrılmak   

adana çık aradan

1. tasvip etmesemde saygı duyacağım davranış, çünkü sevginin değerini bilemediyse o onun sorunu. bir erkek bekarete önem verebilir ama sevgiyi çiğnemek ayri birşey. haa sevgilisiyle cinsel ilişkiye girip artık bakire değilsin diyerek ayrılıyorsa o öküzlüktür o ayrı.

edit: başlık bana kaktırılmıştır.
    (gelirsemkal, 05.04.2007 08:21 ~ 12.06.2008 23:59)

2. aşık olmamış sadece aptal törelerine bağlı kalarak kızın birini beğenmiş kişinin yapacağı eylemdir.
    (the killer, 05.04.2007 18:58)
  3. bu da yemeğin tadına bakmadan tuz atmak kadar beter bir eylemdir.
    (recai pengül, 05.04.2007 18:59 ~ 20.01.2008 00:24)
  4. aslında aşık olunmadığını gösterir. zira aşk adama yedi çocuklu dulu bile aldırır. öyle bir şeydir.
    (fb, 05.04.2007 19:00)
  5. sevgilinin öpmeye kıyalamazken,başkalarının çatur çıtır becerdiğini düşünüldüğü için yapılası eylemdir.lakin ayrılık olmayıp evlilik sonucuna gelinirse,aşk bittiği zaman aile kavgaları başlayacak ve daha önce önemseyen bu delik koskocaman bir yara halini alacaktır.
    (genius kusagami, 05.04.2007 19:08)
  6. zıt kutuptan bakabilirsek bu eylemi bir mantık düzlemine getirebiliriz.

bir kız delicesine sevdiği adamdan bir gün ''aslı seni seviyorum ama geçmişimde ben bir iki kızla yattım birinin adı öykü diğeri elif di, ama inan sadece eskide kalmış aşırı aşk neticesinde olan şeylerdi, artık unuttum ve şu an sana tapıyorum'' duyacağı söylemine kızın vereceği tepkiyi ve cinsiyet simetriğini düşünün.

bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum buradan, hiçbir kız bırakın erkeğin bakir olmamasını, önceki kızlarla erkeğinin sarıldığını hayal etse bile delirip çatlayabilir. kaldı ki bu durumda sevişmeyi hayal edin.erkeğini koynuna alırken, eşinin önceki sevgilileriyle nasıl cilveleşip seviştiği aklına gelecektir sürekli, erkeğinin sevişme esnasındaki her hareketini kıyaslayacaktır belki de. evet bunlar bir paranoya diyebilirsiniz, ama kızın bu şeyleri baz alıp erkeğinin bakir olmamasından dolayı red hakkı bulunabilir, tasvip edilmez ama mantıklıdır. tıpkı simetriğindeki bakire olmayan kızı reddeden erkek gibi. hayat bir dengedir kısacası.
    (spaindustrial, 05.04.2007 19:13 ~ 19:22)
  7. aşık olmadığının farkına varmaktır.
    (trouble, 12.06.2008 20:22)
  8. erkeklerin kadınlar üzerinde kurdukları otoriteyi sağlamlaştırmak adına kullanılan araçlardan biridir. eski çağlarda iffeti simgelemesi makul karşılabilse de büyük çoğunluğunun bakirliğini genelevlerde kaybettiği erkeklerin yaşadığı bir toplumda aşık olunan kızdan bakire değil diye ayrılmak artık ayıplanası birşeydir. ben bakirim arkadaş bakire kızla evlenmek isterim diyorsa helal olsundur sonuna kadar hakkıdır. tabi öyle iffetli erkek kaç tane kaldıysa.
    (genolog, 12.06.2008 20:28 ~ 02.07.2008 21:18)
  9. "o hissettiğin şey aşk değil, miden falan yanıyordu senin muhtemelen" demek istediğim kişilerdir.
    (neva, 12.06.2008 20:32)
  10. (bkz: bekareti bozulan kızla evlenmek zorunda kalmak)
    (pristique, 12.06.2008 21:00)