görseller
aşık olunacak kadının sahip olması gereken üç şeyaşık olunacak kadının sahip olması gereken üç şey

belki ilginizi çeker
  1. · aşık olunacak kızın sahip olması gereken üç şey
  2. · murphy kanunları
  3. · utilitas venustas firmitas
  4. · bana göre süt onlara göre çikolata
  5. · meme
  6. · göt
  7. · nil karaibrahimgil
  8. · popo
  9. · güzellik
  10. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · author gibi erkekler
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  4. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  5. · galatasaray
  6. · aşk ı memnu
  7. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  8. · oray eğin
  9. · great dilemma

aşık olunacak kadının sahip olması gereken üç şey  

sayfa  / 2
  1. aşık olacak erkeğin hormon düzeyi, kültürü, hayat görüşüne göre değişiklik gösterebilen üç şeydir. zaman içinde değişebildiği gibi ömür boyu aynı "üç şey" olarak kaldığı görülen vakalar da bulunabilir.

aşık olunacak kadında aranan "sahip olunması gereken üç şey"e sahip kadına rastlanıp aşık olunduktan belirli bir süre sonra kadında aynı "üç şey"in varlığı devam etmesine rağmen aşkın bitmesi ise apayrı bir konudur. bu olgu paralel olarak kadın tarafından bakıldığında da yine anlaşılmazdır ve apayrı bir konu olmayı aynı şekilde üzerinde taşır.
    (stylebrisbane, 31.08.2008 22:33)
  2. sadakat
    anlayış
    ve zeka
    (bkz: bana göre süt onlara göre çikolata)
    (mitican, 15.10.2008 13:58)
  3. zeka, sevmeyi bilmesi, güzellik...
    eee.. yetmedi. 3 tane daha: sadakat, maneviyat, anlayış
    bu da yetmedi. 3 daha: seksi olması, yetinmeyi bilmesi, destek olması

yok olmayacak bu iş. köstek olmasın yeter...
    (dedimben, 15.10.2008 14:07)
  4. 90-60-90.
    (alttantire, 04.06.2009 23:15)
  5. (bkz: göt)
    (bkz: meme)
    (bkz: popo)
    (yagmurdaucankelebek, 04.06.2009 23:16)
  6. hanımefendi olması;

çok önemlidir incelikleri bilmesi nerede nasıl konuşması gerektiğini. hani bir söz vardır evde ev hanımı yatakta bilmem ne diye tabi abartılı bir söz ama erkeğinin yanındayken ve kimse yoksa içinden geleni yapabilir ama başkaları varsa ortamda o zaman daha farklı olmalıdır. biraz kendini kısıtlamayı bilmeli.

açıksözlü ve net olmalı;

erkekler genelde böyledir. bu yüzden kadınların lafı uzaktan bir yere çekmeye çalıştıklarında onlardan bir "odunsun x" cümlesini duymak muhtemeldir.

sevgilinin sevgisinden şüphe etmemeli;

gerçekten seviyor ve sevildiğine inanıyor ise hatta buna aşk diyebiliyorsa. çok abartı yere gereksiz kıskançlıklar yapmamalı.
    (bi sor neden yazıyorum, 02.08.2009 00:29)
  7. iyilik
    zeka
    güzellik

ama bu üç özelliğe birden sahip olanına rastlanmamıştır. ya güzel ve zekidir ama iyi değildir, yada çok iyi ve zeki biridir ama güzel değildir. yada sadece güzeldir ama ne iyidir ne de zekidir.

olur da bir yerlerde bu üç özelliğe de sahip bi' kadınla tanışır ve aşık olursanız, bilin ki o zaman da kesin sizi reddedecektir. neden mi? (bkz: murphy kanunları)
    (reshad, 05.10.2009 19:42)
  8. zeka, sadakat, beyzbol kartı koleksiyonu.
    (xanobachewsky, 05.10.2009 19:44)
  9. anlayış, özgüven, libido
    (edge, 05.10.2009 19:44)
  10. şöööyle burnu havada, uzak tavırlı, yani hafiften soğuk olsa yeter. kime böyle davrandıysam, baştan istemediysem aşık oldu lan. tanıdığım ilk günlerde aşık olup yapıştığım, aşk mektupları yazdığım iki kişi benden dört nala kaçtılar. ödleri koptu. fedakarlık, sevgi falan vızıltı.

bunun doğruluğunu çoktan keşfetmiştim ben. baktım ki kadının biri çok seviliyor, ama kadında bir havalar ki, sorma gitsin. sevgilisi olan adam, plajda araba anahtarlarını kaybedince, kadın şezlongda kıçını devirip yatmıştı. adam, kumları kan ter içinde eşelerken, kadın, sigara tüttürüyordu.

o kadın, kumları, ter içinde avuçlaya avuçlaya anahtarı aramaya yardım edecek biri olsaydı, anında kıçına tekmeyi yerdi.
    (nasıl yazmışım ama süper di mi, 05.10.2009 19:53)
  11. takma kirpik, postiş, destekli sütyen.
    (edge, 01.11.2009 11:48)
  12. güzellik, tatlılık, seksapalite, zeka: ve tanrı nil karaibrahimgil'i yarattı.
    (yalnız keraneci, 01.11.2009 12:22 ~ 12:22)
  13. buraya ne yazılırsa yazılsın, "am-göt-meme" üçgeninin iç açılarının toplamından fazla değildir.

ben "hemcin"lerimi tanıyorsam bu böyledir. gerisi laf-ı güzardır, tırı vırıdır, abukluktur.
    (birtakım şeyler öyledir, 01.11.2009 12:34 ~ 12:37)
  14. beni benim onu sevdiğimden daha çok sevmesi, anne olunca çocuklarını benden çok sevmesi, ben öldükten sonra benden önce ölmüş olmayı dilemesi. ( ego meselesi değil )
    (tükenmezkalemsilgisi, 01.11.2009 12:36)
  15. kolombiya uyruklu olması, latin ırkının basit özelliklerini taşıması, isminin en azından dora, maria, anna veya diana gibi a ile bitmesi.
    (iddqd, 01.11.2009 12:38)
  16. iyi niyet, sadakat, anlayış. çekicilik de var ama 4 olur diye yazmadım.
    (böbelere bolon, 01.11.2009 12:41)
  17. -libido
    -uzun bacak
    -güzel parfüm

sadakat mi? anlayış mı? sevmeyi bilmesi mi ahahahaha bu kadar komik bişey olamaz ya. gerçekten bunları mı düşünüyosunuz?
    yani sadakatli, anlayışlı ve sevmeyi bilen bir kadın yılmaz morgüle de benzese çıkarsınız. hadi canım.
    (hotgirl, 01.11.2009 12:45)
  18. süper üçlüdür;

kızıl saç
    yeşil göz
    bembeyaz ten...

ama bazıları vardır ki, tabularınızı yerle bir eder. hiçbirine sahip değildir belki amma gözlerine bakmaya kıyamazsınız...
    (bilebilebiikikere, 01.11.2009 12:45)
  19. -sarı saçlar, yeşil gözler ve uzun boy.
    (devastating, 01.11.2009 12:48)
  20. aşık olan erkeğin sahip olmadığı üç şeydir.
    (gnaahh, 01.11.2009 12:51)
  21. üç ' ler kuralı...hayat bu üçlerle dönüyor ve bir kadın bu üçlerle erkeği bir kenara bırak ve unut , kendine yetiyorsa ne mutlu ona mı diyeyim, ne yazık mı diyeyim...?!bu bir çeşit örtü galiba...eksikleri örten.
    (biyolojiksaat, 01.11.2009 12:55)
  22. inat, herkesin başını döndürecek bir güzellik, kıskanmamak. budur erkeği aşık edecek 3lü sanırsam. herkesin beğendiği harika bir kadın, arzuyla bakar, inadıyla tutkusunu besler, kıskanmadığı için sevgisinden şüphe duyar, ilgisini ayakta tutar, kaybedecek düşüncesiyle üstüne düşer.

sadık, iyilik dolu ve anlayışlı bir kadına aşık olunmaz, sevilir, gönülden bağlanılır. böyle anne tanımı gibi bir şeydir hatta. evdeki kadındır. ama libidoyu tavan yaptıracak kadın gelirse bizim hatun yokken, genelde o kadın kazanır.
    (pütük, 01.11.2009 13:30 ~ 13:31)
  23. örs, çekiç, üzengi
    (damdanakan, 01.11.2009 13:58)
  24. eni, vici, vokke
    (damdanakan, 01.11.2009 13:59)
  25. kulak, burun, boğaz
    (damdanakan, 01.11.2009 13:59)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil