|
|
- dördüncü nesil yazarımız.*
- kendisi tam hemşerim( ilçesine kadar ) olan güzide yazarımız.
- ilk olarak kendisini sözlükten bir erkek arkadaş sandım daha sonrasın da kız olduğunu ve tam hemşerim olduğunu , en sonundaysa biraz sıkarsak yakın bi akraba çıkacağımı anladığım yazardır .
- belinde çifte tabancayla dolaşan ağır arıza bir biladerdir.
- hoşgelmiş nesildaştır.
- başına bir sürü bela açılmıştır bu aralar 2 haftada 20 yıl yaşlanmıştır(türk filmlerindeki gibi birgecede saçları beyazlamıştır)üstüne bir de sözlükten darbe yemiş çaylak edilmiştir daha da çökmüştür.artık daha ağır hasarlıdır.vatana millete hayırlı olsun.
(ama hala deniz güneş kızlar modundadır çeşme'de)
- elime geçirdiğimde nickinin hakkını vermesini sağlayacağım yazardır. bilhassa bacaklarından kırıklar şeklinde ağır hasar alacak. ahan da buraya yazıyorum.
- azwepsa tarafında şiddete uğraması muhtemel olan yazar
(bkz: alaba alaba)
- kaşınanları nickinin hakkını vererek kaşıyacak yazar...adı gibi eli de ağırdır...
- şöyle bir macerası vardır. yıllar yılı düzce'de anlatıla gelir. bir efsanedir ağır hasarlı.
bir gün at pazarına gitmiş. atları inceliyormuş. pazarın en güzel atının yanına gitmiş ve uzuuuun uzun incelemeye başlamış. at sahibi de bakmış ki attan anlayan ciddi bir alıcı var ve atıyla da ilgileniyor gururlanmış. "bi de sırtına çık, öyle bak" demiş. ağır hasarlı da höttenek çıkıvermiş atın sırtına. ve saniyesinde topuklamış atı.
at sahibi şaşkınlık içinde at ürktü de kaçmaya kalktı sanıp seslenmiş:
-bas freneee bas freneeee!
pazarın sonuna kadar varan ağır hasarlı da dönmüş arkasına:
- ne freni? nüfren'e nüfren'eee demiş ve bir toz bulutunun içinde kaybolmuş...
iyi yolculuklar efenim ne diyeyim.
- ne kadar anaç bir yazardır. demin ılık sütümü getirdi. şimdi ayıcıklı picamalarımı da getirdi. kalkıp uyumazsm beni terlikle de dövecek saki.
- 4. yıl partisine gelemeyen yazardır gelseydi muhtemelen eşsiz figürlerleriyle ortalığı şenlendirecekti oynamayanları kıskandıracaktı ama şimdiden sözünü vermiştir bir sonraki zirvede kendisini görmekten bizi mahrum etmeyecektir. tipik bir abaza hanımefendisidir saygımız sonsuzdur , korkumuz da sonsuzdur nikinin hakkını verebilir.
- ilerde iyi bir rehber olacağına inandığım sevimli arkadaş. zira yabancı dil konusunda çok yetenekli; ingilizce, çerkezce, abhazaca nın yanında artıbirce de biliyor. josh holloway ın beyaz showda tercümanlığını yapan abladan daha başarılı buldum kendisini bize artıbirce tercüme yaparken. ayrıca mesleki anlamda tam sevdiğim insan tipidir insanın bunun gibi 10 tane hastası gelsin sırtı yere gelmez*
ayrıca:
(bkz: ablası güzel)
- çok şaşırtıcı olacak tanıyanlar için ama dansedebiliyor. adımlar güzel, dönüşler olağanüstü zarif ve çok da iyi bir öğretici.
(azwepsa, 21.08.2008 00:11 ~ 09:56)
- amatör olarak amerikan güreşi yapıyor. dişi rey mysterio jr
(azwepsa, 21.08.2008 00:12 ~ 00:13)
- civciv gibi seker.
- iç güveysinden hallice söz öbeğinin anlamını öğrendiğim hoş sohbet, kafa dengi yazar...ayrıca bana hocam, hacı, hafız filan diyor, racona göre konuşuyor yani, korkuyorum, saygılar sunuyorum kendisine. arzular şelale hocam...
- sözlüğün en baba hatunu kanımca kendisi.
- (bkz: yeşil gözlerinden sen suçlusun humbul)
(jadore, 07.09.2008 20:30 ~ 22:14)
- dikkat bu yazarla langırt oynamayın!!!. ya madara etti beni hatta azwepsa 'yı da , itü makina kantinindeki langırt 'da yeterli oynamışlığı olan bu iki yazarı darmadağın ederek psikolojik travma geçirtti. ayrıca trambolin üzerinde saçma sapan figürler yaptı, anlamadım zaten ne yapmaya çalıştığını, halbuki biraz ağır takılmak lazım nikinin hakkını ver, ne o öyle zıplarken 3'lü burgu, 3'lü salto ya da hayat maximumda yapmak*
edit: ilk zirvede nikinin hakkını depdepdepduket ile vericek sanırsam
- eğlenceli kıpır kıpır capcanlı tatlı dilli hoşsohbet hemşerim arıcandır kendisi. langırt üstadı olup en idamanlı langırtçıları bile yenmiş trambolinde birbirinden etkileyici hareketler yapıp herkesi etkilemiştir. ortak birçok arkadaşımız olmasına rağmen tanışamamış olmamız garip. daha önce yapılan zirvelere katılamadığımdan kendisini geç tanıdım ama olsun sonunda tanıdım ii ki de tanıdım...
(eche, 10.09.2008 02:29 ~ 02:34)
- zıp zıptaki maximum figürüyle, langırttaki performansı ile gecenin yıldızlarından olmuştur. öğrendiğmize göre pes oynamayı da öğrenmiş en yakın zamanda fark atmak istemekteyim kendisine.
- içimin ılık baharı. hayatıma tazelik getiren yazar.
attila ilhan'ın bir şiirini armağan etmek istiyorum kendisine.
ben hiç böylesini görmemiştim
vurdun kanıma girdin itirazım var
- yapımcıların kadir inanırla sözlemeyi feshettikten sonra ipsiz recep rolünü vermek için çağırdıkları oyuncuymuş. demin verdi müjdeyi.
- (bkz: pert)
|