|
|
- 6alatasaray'dan skorla futbol takımı adı modifiye etmenin yeni mağduru beşiktaş'ın 6 kasım 2007 liverpool beşiktaş maçında aldığı talihsiz 8-0 lık yenilgi sonrası forumlarda, kimi pankartlarda, tezahüratlarda, orada burada sık sık görebileceğimiz adının yeni hali.
- (bkz: çarşı 8 e de karşı)
- (bkz: sekiztaş)
- (bkz: ilkokul ikide değilim sözlükteyim)
- beşiktaşımızın adının yeni yazılış şekli. hayır anlamıyorum neden kızıyorsunuz? kime ya da neye kızıyorsunuz? kurda koyun yer misin diye sorulur mu? elbette fenerbahçe ve galatasaray taraftarları eğlenecekler. 8 tane gol yiyen bir takımı tutuyoruz arkadaşlar. yani anlatabiliyor muyum bilmiyorum? 8 tane, 3 değil 5 değil tam 8 tane. adanademirspor maçı geliyor aklıma, en ufak bir maç kaybından sonra tesis basan, yönetim istifa diye bağıran. satılık olmayan taraftarlar aklımdan hiç çıkmıyor. şimdi ise ortam pespayeleşmiş, unutacaksanız 8eşiktaş, beşiktaş şeklinde yazılsın. benim aklımdan çıkmayacak bu rezalet. uzunca bir süre evet benim için de çok sevdiğim beşiktaş, bundan sonra 8eşiktaş.
- ben hatırlatayım yorulmayın bi de şahanın 8 diyen çocuğu vardı.
bak hem o daha komik. böyle salak salak türetilmiş de değil orjinal.
kimliğimiz belli kişiliğimiz ortadadır, 2 hafta önce liverpulu yenen takım da beşiktaştır ve nasıl ki o galibiyet başiktaşlıların sevgisinde artış yapmadıysa bu mağlubiyet de azalma yapmayacaktır.
beşikaşlı doğmayanların bu mağlubiyetle dünyalarını şaşırmaları da normaldir ayrıca, çünkü beşiktaşlı olunmaz ancak doğulur.
bi daha ki galibiyette beşiktaş başlığının altında yazdığınız girilerinizi görmek istiyorum.
tamam mı?
iyi, hadi bakalım.(khaki, 08.11.2007 01:10)
- kendi oyuncusunu arabasında döven yaratıcı fenerbahçe taraftarının bulduğunu sandığım yine buram buram yaratıcılık kokan sayı oyunlu cin ismi.
- (bkz: bir iki üç dört beş altı yedi sekiz)
- (bkz: kurt kocayınca köpeğin maskarası olur)
- liverpoollu taraftarların ilham alıp "8esiktas,you will never walk str8" haline getirdiği kelimemsi.
- (bkz: @2868252)
bu da benzer
- zaman zaman bardağın dolu tarafını da görmek gerekir. şimdi beşiktaş niye bu şekilde yazılıyor? 6 kasım 2007 liverpool beşiktaş maçı var malumunuz, ayrıca bu maç bir şampiyonlar ligi maçı. şimdi adamın biri merak etse, "yahu şampiyonlar liginde en farklı maç skoru ne acaba?" diye ve biraz araştırsa, karşısına ne çıkacak sevgili yazarlar? liverpoolu zaten biliyordur bu eleman ama ya beşiktaş? reklamın iyisi kötüsü olmaz arkadaş, ben bunca yıllık yaşamımda bunu anladım. o beşiktaş görülecek o kadar, ben seviniyorum lan, tarihe geçtik işte.
- (bkz: 4llah)
|