|
|
- (bkz: kimyasal silah)
- çok pis kokar.
- bir çakmak çakılır vee...
- (bkz: 70 milyon insan bize osuruyor)
- (bkz: amdan götten başlık açmak)
- (bkz: şiddetli poyraz)
- orhan pamuk, "bu ülkede 70 milyon türk osurdu, otuzbin kürt kokudan telef oldu." diye bir açıklama yapar ve bir nobel daha alır.
(deget, 30.09.2007 12:43)
- 1,5 milyar çinlinin aynı anda osurmasının yanında sözü edilemiyecek sonuçlar.
- türkiyenin doğal gaza bağımlılığı azalır.daha güçlü bir ülke oluruz böylelikle.
- sesli olup olmamasına göre değişir.
- iranla olan doğalgaz anlaşması feshedilir, tüm avrupanın doğalgaz ihtiyacı karşılanır.
- zaten mütemadiyen olan bi durum olduğu için küresel ısınmanın veya ozon tabakasının delinme sebebi değilse şayet -ki değildir- artı veya eksi bi toplumsal ya da küresel etkisi olmayan olaydır.fertsel ve ailesel anlamda bakıldığında ise her evde "yaa bi siktir git için mi çürüdü bre" veya daha kibar anlatımlı cümlelerle başlayan tartışmalar yaratmış olması çok muhtemeldir. ama fiziksel sıcaklığını kastetmiyorum da başka bi sıcaklığı vardır osuruğun. insanları kaynaştıran, güldüren, neşelendiren. gazdır sonuçta uçup gidecektir, birbirimizi kırmaya değmez.
- türk sayısının 1 milyona düşmesine sebebiyet verecek korkunç hadise.
- şüphesiz ki yurt dışında yaşayan türklerin hayalgüçlerinde bir serinleme yaratacak faydalı hadise. (bkz: imagine baby)
- (bkz: kokulu sinerji)
- türkiye'nin bir ada olabilmesini sağlayacak ihtimallerdir.
- (bkz: havada bok kokusu var)
- hiçbirşey olmaz. hatta osururlarda bunlar, insanlık hali değil mi. asıl problem aynı zamanda osurmaları halinde ortaya çıkar diye düşünüyorum.
- (bkz: osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur)
- dünyanın kazanacağı ivmeden dolayı bir gün 22 saat olacaktır.
(bkz: kaynak götüm)
|