|
|
- beşinci nesil yazar. hoşgelmiştir.
- gözümü ve algımı sikmektedir efenim bu ibare. selam ederim.
- "altılti" diye okunan beşinci nesil yazar nickidir, çok hoş gelmiştir. özellikle 50 karakter için kendini paralayan destani nickli arkadaşların yanında pek sempatik görünmektedir bu nick.
(falanca, 16.08.2008 18:56 ~ 18:56)
- ilk nick altı girisini yazmak istediğim yazar fakat görüyorum ki çok geç kalmışım. ama dört de severim. tanışalı çok fazla zaman olmamasına rağmen alıştığım, hayatıma sokmakta tereddüt etmediğim insan. yurt basar, dans eder, beatles cafe sever, güzel gülümser. paylaşılıcak çok şey olduğunu biliyorum. hmm nerden mi biliyorum. hissediyorum.*
- ahmet altan'ın deşifre ettiği yazar, yakında taraf'ta!
- 6ltıncı nick altını parsellediğim yazar. gün gelir geri isterse şantajla vermeyi planlıyorum. he bi de "iyi yazar". valla bak.
- @2720504 linkte anya ile konyayı aynı kefeye koymuş yazar. nasıl aynı olabilir ki?
yaprak dökümü - ferhunde
kürk mantolu madonna - maria puder
- @2720504 linkte kürk mantolu madonnayı iyi okumayanlar tarafından anya ile konyayı aynı kefeye koyduğu sanılan yazar.
(6lti, 18.09.2008 21:11 ~ 21:15)
- okumaktan keyif almayı geçtim, kişiliğiyle de damardan vuran pek bi güzel insan. iyi ki var olan!
- muhabbeti güzel,yazıları da gayet iyi olan yazardır kendileri.
- çok teşekkür etmek istediğim, süper doğum günü kutlayan nadide insan. 5. nesil olduğuna da bakmayın ayrıca. o gönüllerin 1. nesili. teşekkür etmek istediğimdir **
- sözlüğe alkollü giriş yapmaması gereken bir yazar. gece gece değişik mesajlar atabiliyor. *
- yakında çok geniş kapsamlı bi hareketin öncüsü, iyice teknolocinin şebeği haline gelmiş gençlerin sesi olacağını düşündüğüm isyankar insan. bil ki bu yolda yanındayız! (bi de ikimize de yeni bi mp3 player lazım ya*)
edit:yoldaştır aynı zamanda(epitaph, 29.11.2008 19:32 ~ 30.11.2008 21:34)
- sürekli mp3leri çalınan isyanda yazar.
|