hit bir şarkıyla çıkışı yakalayan, kliplerinde mal mal zenci karılar oynatan, elinden eminem tutmasaydı bu şöhreti herhalde rüyalarında göreceğine ve çoğu vaktini body building salonlarında geçirdiğine inandığım şahsiyet..
yeni albümü,(bkz: the massacre), abd'de 4 günde 1.14 milyon satan rapper.severek dinliyoruz tabii ancak bu noktada bir (bkz: oha) dememiz gerekiyor diye de düşünüyorum
ispanyol dj´lerin "cincuenta centimos" şeklinde kendi dillerine çevirerek anons ettikleri müzik grubu.gel de dumur olma..! "hot dog" a "perro caliente" (sıcak köpek) diyen halktan ne beklenirki..?!
rock'n coke ta sesimizi görüntümüzü kaydetmeyin yoksa gideriz tripleri atan,yarım saat sonra (2gündür süren ve erimemize neden olar sıcakların ardından) fırtınanın çıkması yüzünden konserlerini kesen ve o günden beri nefret ettiğim grup..
tek bir rapperdır.eminem ve dr.dre sayesinde rap dünyasında bu kadar tutunabilmiş,popüler olabilmiştir.kliplerinde bol bol taş hatun kullanmaktadır.
edit: ayrıca tek başına yetinememiş olacak ki kendisinin de aralarında bulunduğu g-unit adında bir grubu bulunmakta.
eminem veya dr. dre desteklemese de ekmeğini taştan çıkarırdı, şimdi de bazıları çekemese de milyon dolarlık bir goril ekibinin kralıdır.
piggy bank'i de üşenmemiş, kendisini beğenmeyenlere hediye etmiştir (bak bak bak, alçakgönüllülüğe bak abimdeki) belli ki sana çamur atana sen nur at düsturunu benimsemiştir.
"banks shit sells, buck shit sells, game shit sells, ı'm rich as hell"
edit: ekmeğini taştan çıkarırdı diyerek kısa geçmişiz, "iyi kötü bi yapımcı tarafından farkedilip dünayı sallardı" diye düzeltelim onu.
büdüt: bu giriyi artı oylar yağdırarak haftanın en sevilen eseri yapanların topluma faydalı sosyal mesajlar veren girileri bile bu kadar sevip favlayacaklarını* sanmıyorum. anlamıyorum, curtis babanızın oğlu mudur?**