1-2-3 aralıkta muhtemelen test ve mülakat merkezinde bir çok itü sözlük yazarını tanımasak da göreceğimiz aşikardır. aralık celbinin, gidenler için en yoğun zaman dilimi olduğunu düşünürsek 1 aralık günü tertiplerimin sayısı azımsanamaz,
sınavda ilk yirmiye girene üsteğmenlik veriyorlarmış gibilerinden duyumlara inanmasınlar. ben 307 nci dönemde ilk altıdan girdim kısa dönem çıktı. gerçi sonrada iyi ki kısa dönem çıkmış diye şükrettim.
ayrıca canlı bir tekmil düzgün bir esas duruş için şimdiden ayna karşısında provalara başlasınlar...başarılar ve hayırlı teskereler.
not: yukarda belirttiğim ilk yirmi muhabbetini ben yanlış anlamışım sanırım arkadaşlar. geceden gidip nizamiye kapısında altıncı sıradaydım. eheh...meğersem sınavda alınan sonuçlara göre ilk yirmiden bahsediyorlarmış...yani şansınız hala devam ediyor demek oluyor bu...ama yinede güvenmeyin.
askerlik tecil belgesine tecil bitim tarihi olarak kasım 2008 yazılmasından mütevellit uzun geceler rüyalarımı kaçırmış sorunun cevabıdır.
eşe dosta askere gidicem de, anneden askerlik dönüşü için görücü olarak gidilecek kızların listesini hazır etmesini iste, bekleme süreci içinde lost izleyerek nutella ye göt göbek büyüt. gece kafayı yastığa koyduğunda acaba bu dönemde mi tecilli sayılıyorum diye kafayı ye, kabuslar gör. götünde nutellalar fışkırır böyle.
not: aralık 1-2-3 tarihlerinde mümkünse sınav noktalara yakın mekanlarda sevgilinizle buluşup gezmeyin linç edilme ihtimaliniz var.
bir kere artık çavuş olamayacağını idrak etmesi gereken yazarlardır. nöbet tutacaklar ve mıntıka dahi yapacaklardır. kısacası kısa da olsa ezileceklerdir.
eski foça jandarma komando okulu na asteğmen adayı olarak düşecek has torunlarımın has torunlarına daha kolay uyum sağlamaları için gerekli olacak her türlü bilgiyi vermeye hazırım.
benimde aralarında olduğum topluluktur. arkadaş meclislerinde sık sık dile getirilen "sen önce bi askere git" hönkürmesini de ekarte edeceğim sonunda. ne olacak bakalım ne değişecek hep beraber izleyeceğiz ve göreceğiz.