açıklanması merakla beklenen sonuçlardır. bu dönemin yedek subay adayları yaklaşık 5 gün sonra birliklerine teslim olacak olmalarına rağmen nereye ne olarak gideceğini bilmemenin verdiği gerginliği yaşamaktadır.
az önce kara kuvvetlerinin sitesinin sapıtmasıyla geliyo dedirten, heyecan katsayısını yükselttikten sonra gösterip vermeyen sonuçlardır. yeter artık açıklayın, yollayın beni kısa dönem izmir poligona dedirtendir.
insanın kanını beynine sıçratan halen açıklanmamış sınavdır. hatta 313.. dönemden bir arkadaşımın iddiasına göre, ilk gün siteye ulaşmak da zor olmuştur. buna göre benzer bir durumda 12 aralıkta birliğine teslim olması gereken tertiplerim için stres seviyesi tavan olacaktır.
ilgili arıların sol frame'de başlık olarak her gördüklerinde acaba açıklandı mı diye yüreklerini pıt pıt attıran sonuçlardır.
bir de, yaşlanmış olduğumu hatırlatan başlıktır, 311. dönem bir asteğmen olarak.
hafta sonu olması itibari ile sanırım yarın sabahtan itibaren asker adayı kardeşlerimin öğrenebileceği sonuçlardır. herkes için hayırlısı olur inşallah.. gerilmeyin nereye gittiğiniz değil nasıl komutanlar ile nasıl bir askeri ortamda askerlik yapacağınız önemlidir. ben kısa dönem trakya da yaptım evime 2 saat, herkes torpille gittim sandı ama inanın doğuya gitmeyi tercih ederdim asteğmen olarak, çok şükür sonra mesleğim nedeni ile başka yere alındım ve rahatladım. onun için hayırlısı diyerek bekleyin. müsterih olun. kolay gelsin
şahsımı jandarma er olarak siirte yerleştirerekten @2126779 öngörü kabiliyetimi dibe vurdurmuş sonuçlardır. burdan genel kurmay başkanlığına sesleniyorum, izmir poligon nire, siirt nire.
en nihayetinde vatana nerede hizmet edeceğimizi gösteren sonuçlar olmuştur, ziyanı yoktur.
the boy with no name kardeşimizi küçükyalı'ya asteğmen olarak yetiştirecek olan ve dağıtımda maslak'a gelmesini şiddetle dilediğim sınav sonnuçlarıdır.
işe giderken bi göz göreyim yeter...
herkese hayırlı tezkereler...