|
|
- beşiktaş'tan kalkıp maçka, ordan teşvikiye, mecidiyeköy yapıp ordan da zincirlikuyu beşiktaş yapan otobüs hattı. beşiktaş'tan maçka'ya kadar özellikle sabahları aşırı kalabalıkdır, balık istifi dizilir insancıklar. bu nedenle 30m olarak deil de 30konserve m olarak da bilinir.
- (bkz: 24cm)
- alternatifi beşiktaş harbiye sarı dolmuşlarıdır..
- itü hazırlıkta okuyan , kadıköy ve üsküdardan gelenlerin yoğunlukta kullandığı, kapılarının 10 dakikada sıkışa tıkışa zor kapandığı ve her gün ayrı bir maceranın olduğu, beşiktaş mecideyeköy ring seferi.
- istatistiklere göre türkiyenin en çok yolcu taşıyan otobüsüdür. hangi istatistikler derseniz, cevabım için (bkz: kıçından istatistik uydurmak)
- 30 s* olarak ismi değiştirilsin kampanyası başlatacağım otobüs hattı. otobüs değil.
- (bkz: otobüste insanların birbirini kesmesi/%subzero mizaçlı şoför)
- vadi yurtları + verda üründül + gök yurdu sakinlerinin işletme fakültesi ve yabancı dillere gidebilmesi için 40b'den sonra koşarak yetişmek zorunda oldukları balık istifi pozisyonunda akaretler yokuşunu ağır ağır çıkan bazen çıkamayan körüklü otobuslerin ismi...
(rubia, 19.07.2007 21:46)
- (bkz: ben polat 30 yaşındayım samsunluyum)
- hazırlık döneminde bindiğim ve hayatı tanıdığım otobüs seferi. halkımızın birbirine sarılmaktan ne kadar hoşlandığını öğrendim.
- her sabah sonu başı, ucu bucağı belli olmayan sıradan ötürü istisnasız tartışmaların yaşandığı otobüs/otobüs hattı/otobüs seferi. *
- rte * istanbula geldiği zamanlarda, dolmabahçedeki sözümona "çalışma odası"nda iken güzergahının değiştiği çok işe yarayan otobüs.
(rubia, 08.09.2007 18:51)
- yolcularının çoğunluğunu nuri akın lisesi, maçka ilköğretim okulu, rüştü uzel meslek lisesi, istanbul teknik üniversitesi ve öss'ye hazırlanan bilumum beşiktaş dersane öğrencisi oluşturur. sırtında yahut elinde çantası olan öğrencileri sık görürsünüz. genelde kalabalık olur. paraya kıyıp beşiktaş-harbiye dolmuşlarına binilesidirler.
- ekürisi için (bkz: 30a)
|