bu maç sonrası metalistler beşiktaşa 4 attıklarına pişman olacaklardır. 2 baros 2 kewell 1 lincoln 1 de arda atar gibi. sayılar değişebilir toplam da minimum 6 olur.
galatasaray 'ın güle oynaya kazanacağı müsabaka.bu metalist kharkiv takımının bu kadar abartılmasını da anlamış değilim,utanmasalar bu takımı uefa kupası 'nın favorisi gösterecekler.ayrıca temsilcilerinin kura bitiminde ki sevinçlerine de uyuz oldum.hayatında televizyonda bile kura çekimi izlememiş lavuklar,böyle bir gruba seviniyorlar,azcık saygılı olun lan,grupta şampiyon kulüpler kupasını 2 defa kazanmış,uefa ve süper kupa almış takımlar var,haddinizi bilin...kesin sonuncu olurlar bu grupta,buraya da yazıyorum...
not : bu giri götüme girerse editlemesini de bilirim,öyle silip kaçmam,bu da böyle biline...
edit : çok pis göt oldum, hayırlı olsun vatana, millete...
herhalde her türk takımını o maçta oynayan bjk gibi sandılar ama bu maçta kuvvetli bi ihtimalle yanılacaklar çünkü gs gerçek oyununu ortaya koyarsa rahat 4 yada 5 atar. tüm metalist camiasına o gülümsemeyi hatırlatacak olan ve kendi adlarına acı geçecek olan maç
(bkz: keşke bjk nin ahını almasaydık)
uefa ülke sıralamasında ukrayna ile çekiştiğimiz, ukrayna'nın avrupa'da yoluna 3 takımla devam ettiği düşünüldüğünde galatasaray'ın galip gelerek alacağı puanlar ve olası bir ukrayna ekibi elenmesi durumunda oldukça hayırlı bir maç olması muhtemeldir.
beşiktaş 4-1 yenik düştü bu takıma çok taşak geçti cümle alem..ilahi adalet mi acaba düşünmeden edemiyorum..ancak gsninde kazanması halinde sevineceğim karşılaşmadır..
bir yılda iki türk takımını elemeye çalışacak kharkiv ekibinin gs ile yapacağı uefa karşılaşması.galatasaraylı olmamama rağmen bjk nin rezilliğinin temizlenmesi gerektiğinden dolayı,gs'yi desteklemesem bile gruptaki tek galibiyetinin bu maçta olmasını diliyorum.zaten tek galibiyetten fazla almaları pek mümkün görünmüyor.dur lan eksilemeden evvel hepsi oku lan,benfica bu yıl acayip kastıraraktan reyes başta olmak üzere iyi transferler yaptı ve mutlak başarı amaçlı yola çıktılar.olympiakos dersen adamlar ş.liginden anorthosis'e elenip şoka girdiler ve bunu uefa'da temizlemek için çalışacaklar.herta ise gs'nin dişine göre bir rakip ama bu defasn hattıyla adamı kevgire çevirirler alimallah!..oyüzden sondan 2. olarak elenme şansları çok yüksek.zaten saraçoğlunda final geyiğine hiç girmiyorum bence susun bjk'den ders çıkarın büyük atmadan evvel.
not: hala atıp tutan malları grup maçlarından sonra görürüz anacım..hadi ikileyin şimdi..
not 2: ben bjkli değil fenerbahçeliyim ve galatasaray'ın her türlü alandaki başarısızlığından acaip zevk alan bir fenerbahçe taraftarıyım,merak eden beyler bayanlara.
daha oynanmasına 1 buçuk ay gibi bir zaman varken bu kadar popüler olmasına anlam veremediğim maç. özellikle bjk lilerin yoğun ilgisi var sanırım. hayır sanki gs bu maçta yenilirse metalist kesin çıkarmış gibi 2 türk takımını eleme lafları ilginç. 4 maçtan sadece biri bu.
diğer bir enteresan olan kısım da şu. olympiakos anorthosis e elenmiş uefa da bunu unutturmak isteyeceklermiş. ne var gs de steau ya elendi ve biz de bunun acısını çıkarmak istiyoruz. benfica reyes i aldıysa, hertha berlin voronin i kiraladıysa biz de kewell ı baros u aldık. bütün bunlara bakarak ne kesin çıkarız demek ne çıkamayız demek mümkün ama bazıları hasetlerinden çatlıyor mudur nedir hemen etiketlemeler başlamış.
kaç giridir bas bas bağıruyorum linderoth diye mehmet topal diye. onlar bir oynamaya başlasa da gerçek gs yi görsek ondan sonra konuşsak.
sakatlar düzeldiğinde kardeş takım beşiktaşın intikamının çok fena bir şekilde alınacağı maçtır.
o vakte kadar takımda dengeler yerini bulursa gol olup yağar cimbom
biletlerinin büyük ölçüde bittiği müsabaka. perşembe günü için şimdiden sabırsızlanıyor olsa gerek taraftar. beşiktaşın hesabını kapatmak da iyi olurdu hani...
hatalar zinciri sonucunda yenilen bir gol. servet'in kendine bu kadar güvenmesi, de sanctis'in kayıp düşmesi ve genel olarak bakıldığında galatasaray'ın öyle ahım şahım bir futbol oynamadığı yani güle oynaya kazanamayacağı bir maç gibi duruyor dk 85 itibarı ile.
dakika 84 ve 0-1 şeklinde bir skor olduğundan mütevellit gs'lilere geçmiş olsun dediğim karşılaşma..
porto'ya yenilen fb ile dalga geçenlere selamım olsun. gülmeyeceksin ota boka.
galatasaray yönetimine a takımında oynamak için başvuracağım bu maçtan sonra. olum siz malmısınız, hadi mallık kişisel bir olgu ancak 3 kişi nasıl aşağı yukarı aynı mallığı yapar? başlarım böyle şansın ızdırabına... cehennem dediğimiz mekanda köy takımları çılgın atıyor nasıl futbol oynuyosunuz lan siz ?