|
|
- özhan canaydın, alp yalman, turgay kıran, yiğit şardan, semih haznedaroğlu ve yılmaz toköz'ün aday olduğu seçimdir.
- an itibariyle oy verme işleminin bittiği genel kuruldur.
- resmi olarak 6 aday vardır var olmasına da olay canaydın vs. şardan'dan ibarettir.
- ilk sandıktan çıkan sonuçlara göre özhan canaydın'ın: 113 ,yiğit şardan'ın :68 oy aldığı seçimdir.
- adnan polat'lı canaydın'ın seçimlerden önce de kazanacağı öngörüldüğünden şardan'a ihtimal dahi verilemeyecek seçim. lakin ünal aysal kime attı oyunu o merak ettiriyor beni.
- 2.sandıkların açılmasından sonra toplam; canaydın: 247 şardan: 180 şeklinde devam eden seçimdir.
- ilk üç sandıktan çıkan sonuç
özhan bey
405
yiğit bey
282
dinlemek için;
http://84.16.230.30:1905/
ha denilenlere göre ilk sandıklar yaşlı üyelerin attığıymış,değişme şansı bir hayli yüksek deniyor.
edit: 3. sandık olarak da
özhan canaydın 158
yiğit şardan 102
alp yalman 15
turgay kıran 4
- özhan canaydın'ın oy farkını giderek açtığı seçimdir.
3.sandıkların açılmasından sonraki genel sonuç ;
özhan canaydın :405
yiğit şardan :282
alp yalman : 37
turgay kıran : 11
- galatasarayın kaybettiği seçimlerdir. lucescuyu, bülenti, terimi, arifi, hagiyi,küçük hakanı kovan-gücü yetse büyüğünü de kovar- vefa abidesini liseliler vefa göstererek tekrar seçmişlerdir. rakiplere hayırlı olsundur. bize yine hüsran..
- kanımca bu serçimle beraber adnan polat galatasaray kariyerini sona erdirmiştir.özhan canaydın'a çok güvendiğini ve borçlarin en hızlı canaydın tarafından kapatılabileceğini söylese de bunun gerçekleşememesi sonucunda-ki istemesem de öyle olacağını düşünüyorum- camia içinde şöhreti zedelenebilecek,şu anda başkan adayı olsa seçilebilecek durumdayken 2 sene sonra hiç kimsenin listesine dahi giremeyecektir.*
(homer, 25.03.2006 18:28)
- 6.sandığın açılmasından sonraki genel durum :
özhan canaydın: 872
yiğit şardan: 607
alp yalman: 98
turgay kıran: 23
- 7. sandık sonu oylar
özhan canaydın 1011
yiğit şardan 714
alp yalman 98
turgay kıran 23
şeklinde...
- 8 ve 9 uncu sandık itibariyle yiğit şardan a doğru az da olsa kaymaya başladı durum.ama 10 20 oyla olcak gibi değil.
8. sandık
(kullanılan oy: 233, geçerli oy: 233)
özhan canaydın 111
yiğit şardan 122
alp yalman -
turgay kıran -
8. sandık sonunda toplam oylar
özhan canaydın 1122
yiğit şardan 836
alp yalman 98
turgay kıran 23
9. sandık
(kullanılan oy: 229, geçerli oy: 229)
özhan canaydın 103
yiğit şardan 126
alp yalman -
turgay kıran -
9. sandık sonunda toplam oylar
özhan canaydın 1225
yiğit şardan 949
alp yalman 98
turgay kıran 23
- turgay kıran'ın aldığı 60 oyla benim için en büyük sürprizi yaptığı seçimler. nasıl o kadar çok oy çıkmış anlamıyorum.
- "meyve toplama zamanıdır" diyerek seçim yarışına başlayan canaydının meyve kurtçukları tarafından seçildiği seçimdir...
(bkz: tükürdüğünü yalamak)
- züğürt tesellisi adnan polatın dönmesi olsada, galatasaraylılara bi büyük açtıracak kadar kötü biten seçim.
|