taksim meydanında dev ekrandan verilmesi gereken maçtır.belediyenin yada valiliğin bu konuda naz yapmayıp hemen çalışmalara başlaması gereklidir.maça gelince 135 de golü yeriz 147 de beraberlik gelir 149da da öne geçeriz.
uefa internet sitesinde yaptığı açıklamada, muhtemel türkiye galibiyeti sonrası "almanlar yenilince biz de yenilmiş sayıldık" esprisinin yasaklandığını bildirmiştir.
zor bir maç olacaktır bizim için o kesin. am ne yalan söyleyeyim ben hırvatistan maçından da hiç ümitli değildim. bizim sağımız solumuz belli olmuyor. ama eksiklerimiz çok. onlar olmadan alman takımına karşı gelmemiz çok zor olacak gibi gibi.
- beyler hadi çıkıyoruz maça
- hadi baba, yah şönnn (almanız biz almanca konuşuyoz o bakımdan)
- ayağa dikkatli pas beyler, sakın topu kaleye sokmayın
- nası yani?
- gol atmayın yani
- iyi de herr kaptan (bak herr dedim, almanım ya o açıdan) oyunun amacı gol atmak
- lan türkiyeyle oynuyoz
- eee?
- lan biri şuna anlatsın durumu, delircem şimdi
- iyi de gol atmadan nasıl kazancaz?
- onu ben de düşünmedim, ama bu heriflere gol atan rezil rüsva oluyo, atmayın olm, çoluğumuz çocuğumuz var, akıllı olun.
mucizelere gerek kalmadan kazanılmasını arzu ettiğim maçtır.
hızla yaklaşan edit: alman gizli servisinden aınan son bilgiye göre tatik, 120 + 2 den önce gol atılmamasıymış, atılamassa maç penaltılara kalmadan hükmen maglup sayılmayı kabul etmişler.
ikinci sultan edit: türkiyenin 3 avans 4 te biter önermesini , sunmasını beklediğim karşılaşma.
bu kadar eksiğimiz olmasa ''ulen yenebilir miyiz acaba?'' şeklinde kafa yormaya gerek duymayacağım maçtır. şimdi yoruyorum tabi ama umutsuz muyum? hayır. bu geceden sonra umutsuzluk kelimesini hayatımdan çıkarıyorum. biz bunu da başarırız. hem de yine en olmucak dakikada başarırız da en sonunda tansiyon hastası bir kaç vatandaşımızı hastanelik ederiz.
almanlara bir iki gol kafadan attıralım sonra üç dört gol biz atarız. nasıl olsa alıştık bir yiyip iki üç atmaya. arda'nın olmaması çok kötü ama sonuçta milli takım bu nerede ne yapacağı belli olmaz.