|
|
- nedense hiç şaşırtıcı olmayan hadisedir. yapılan itirazlar, ortaya atılan iddialar, osuruk misali uçup havaya gidecektir.
(bkz: türkiyem türkiyem cennetim)
1 sene sonradan gelen edit: şimdi bu giriyi yazalı 365 gün geçmiş. o zaman en sevilmeyenler listesine direk girmiş. güzide memleketimiz çok demokratik filan olduğu içindir ki bu şaibeler hemen giderilmiş. herkes mutlu mesut devam etmiş yaşamaya . . .
- ysk seçim sonuçlarını 22 temmuz'dan bir haftaya yakın bir süre sonra açıklamıştı. halbuki cihan haber ajansı seçim akşamı saatler 10'u gösterdiğinde sonuçları yüzde 90'ları aşacak şekilde bütün televizyon kanallarına servis etti. oy oranları bugünkü bildiğimiz oranlardaydı. yalçın bayer tarafından dillendirilen hile karıştırılması ise ysk ile ilgilidir. acaba sandık sonuçları elektronik ortama aktarılırken hata mı yapıldı, yoksa yalçın bayer'in iddiaları gerçek mi bunun bilinmesi için ysk'nın araştırma yapıp açıklaması gerekiyor.
(endip, 22.08.2007 20:06)
- izmir'de bile bu kadar çok şaibeli sandık varsa doğuyu düşünemiyorum dedirten hadisedir.sonuç değişmeyecektir ama hiç değilse şapka düştü kel göründü hadisesi meydana gelecektir.
- izmirli vatandaşlarımızın işi biraz kurcalayınca bir takım partiler için kullanılmış olan oyların malum partinin pastadaki payının (seçim sonularının pasta grafik şeklinde gösterildiğini varsayıyorum) artmasına sebep olduğunu gördükleri durumdur.
- ysk tarafından incelemeye alınmıştır.
- yalçın bayerın köşesinde haftalarca dile getirdiği iddia.ancak ulusal medyamızın diğer yazarları,gazeteleri ve televizyonları için haber değeri taşımayan bir iddiadır.olsa olsa 3-5 kendini bilmezin halkın muhtırasını içine sindirememesidir falan.
- abdullah gül'ün yargılanma ihtimalinden sonra yeni bir kriz üretme mekanizması.
- (bkz: ulusoy istifa)
(bkz: şike lafını duyunca otomatiğe bağlayan futbolsever)
- hangi şaibe neyi değiştirdi sorusu akla gelmiyor değil. şaibe olmuş olsa da olmasa da sonuç değişmeyecek. bahane değil çözüm üretmeye çalışmak daha doğru olur. bu da yapılamıyorsa deniz beye denize atlayıp cehennemin dibine kadar yüzmeyi tavsiye ediyorum.
(kaşıntı, 27.08.2007 11:02 ~ 11:04)
- (bkz: http://www.milliyet.com.tr/...)
- (bkz: genç parti)
|