|
|
- bronx production tarafından düzenlenen süper olay. ilkine gidememiş bünyeye ilaç.
05/30/08 cluj-napoca, romania - maximum rockfest
05/31/08 belgrade, serbia - legacy festival
06/05/08 solvesborg, sweden - sweden rock festival
06/06/08 tampere, finland - sauna open air fest
06/07/08 athens, greece - gagarin 205
06/08/08 thessaloniki, greece - hydrogios
06/20/08 clisson, france - hellfest
06/21/08 istanbul, turkey - festival valley
06/22/08 prague, czech republic - retro music hall
06/23/08 ostrava, czech republic - tba
06/27/08 grandola, portugal - festival metal gdl
06/28/08 bologna, italy - gods of metal
http://www.testamentlegions.com/...
- ilkinde over the wall çalarken chuck'ın daveti üzerine sahneye atlayan heriflere çok özenmiş, o hengamede bariyeri aşma fırsatını son anda kaçırmıştım. bu sefer tedarikli olmak lazım. bir de angus young'a benzeyen kel adam yine orada olacak kesin. ona da "siktir git evlen lan artık" falan demek geçiyor gönlümden.
- o kadar geç kaldıktan sonra gelip de "ulan biz niye daha önce gelmemişiz" diyen gruplardan biri daha. yanlış hatırlamıyorsam the ballad'ı çalmamışlardı ilk konserde. bakalım bu sefer çalarlar mı??*
- mükemmel bir konser haberi. fakat kafamda 2 soru var bunlardan birincisi festival valley nedir? ikincisi ise eğer ki bu festival valley dedikleri şey bir festival organizasyonuysa,neden memlekette kimsenin haberi yokken testament'in resmi sitesinden böyle bir organizasyonun haberini alıyoruz?
- sarıyer mehmet akif ersoy piknik alanı'nda gerçekleşecektir. festival vadisi buranın artistik adıdır. olmaz tabi diğer türlü.
06/21/08 istanbul, turkey - mehmet akif ersoy picnic area
- (bkz: rock alliance open air fest 2008)
- bilet fiyatları an itibariyle biletix tarafından 28.50 ytl olarak açıklanmış konser (bkz: allah allah allah allah). ayrıca rock alliance open air fest 2008, unirock festival olarak isim değiştirmiş ve festival alanı olarak wattabe festival alanı belirtilmiş.
http://www.biletix.com/...
(bkz: hadi bismillah hacı oluyoruz)
(bkz: chuck baba hepimizin ağzına çak)
(bkz: dellendim tutmayın beni)
- wattabe festival alanı'nın büyükçekmece'de olması nedeniyle parkorman'a alınan konserdir. aylardır büyükçekmece'nin nerede olduğunu bulmaya çalışan weekend warrior'ı epey rahatlatmıştır bu durum.
- sadece 6 gün kaldığı için bünyeyi inanılmaz bir heyecana sarmıştır iyi mi?
- öncesinde çıkacak gruplar * * * için de epey enerji harcanacağını düşünürsek yorgun izlenecek konserdir diyebiliriz. demeye de biliriz lan aslında. öncesinde az tepinilesi, dinç izlenesi testament' in türkiye' deki ikinci konseri.
- (biletlerinin) ilk çıktığı gün 6. bileti alan biri olarak, büyük bir aksilik sonucu gidemediğim, şuanda bilgisayar başında sinir krizleri geçirmeme neden olan konser. chuck billy sahneye çıkmak üzeredir şimdi. çok kötüyüm be sözlük.
- özeti şöyleydi efendim:
dnr çaldılar(laaaan), alone in the dark'ı bitiremediler.(jack, 22.06.2008 03:30 ~ 11.07.2008 00:05)
- duyduğum kadarıyla chuck billy'nin milli takım forması giyerek çıktığı konser olmuştur.
- uni-rock organizasyonunda bulunmamın 2. sebebiydi bu konser. over the wall'la girdiler bu sırada en arkalardaydım şarkının solo kısmına varmadan yaratmış olduğum pogoyla vip yanına kadar sokulmayı başardım(bunda kapıda yemiş olduğum 4 adet soğanlı lahmacunun da katkısı olabilir tabi hoh yaptığım adam bayılıyordu). oralarda pogo atraksiyonuna girmeden paşa paşa headbang yaparak konserin sonunu getirdim. chuck billy'nin mikrofonunun sapının uzun olmasının sebebi sanırım air gitar çalmayı çok sevmesinden olsa gerek. ayrıca türkiye forması giyerek sahneye fırlaması da ayrıca sevindirmiştir bizleri.
|