|
|
- rakiplerinin puan kaybetmediği bir haftada şampiyonluk yarışından kopmamak için galatasaray'ın tıklım tıklım dolu olan ali sami yen'de kazanması gereken maç.
- hakemin süper bir maç çıkardığını söyleyebilirim ilkyarı itibariyle. 2 tane ceza sahasında elle müdehaleyi çok net görmesine rağmen es geçerken, bir de ceza sahasında egemen'in uğur uçar'ı kündeye alması sonrasında egemen'e sadece sarı kart vermekle yetinmiş ve maçı bursaspor'un serbest vuruş kullanmasıyla başlatmıştır. lan sadece egemen'e sarı verdin ama bursa başlıyor, ne lan bu endirek serbest vuruş olmuyor mu yahu bu durumda? seni hakem diye oraya koyanın demek istiyorum.
ayrıca bursaspor'un beşiktaş'la başlayan üç büyüklere kafa tutma macerası geçtiğimiz günlerde kupa maçında galatasaray'la oynanan maçta olanlardan sonra bu maçta da devam ediyor. özellikle hakan şükür'e takmışlar sanıyorum, böyle çeneleri tutup yerde kıvranmalar falan... kupada da tribünlerle destekli olarak küfür seansı da vardı. olmuyor bursa olmuyor.
ekleme: bu arada acaip eksik yazmışım. efendim golden sonra bursaspor golden önceye göre çok basmaya ve ileriye gitmeye başladı, galatasaray bu dakikalardan sonra top yapamadı, şişirip durdular. özellikle mehmet topal golden sonra ilk kez adını 45 dakikada duyurdu, bu dakikalarda bursalılar orta sahayı bu kadar boş bulunca tabu oynamaya başladılar, o kadar rahat gidiyorlardı.
- acayip sıkıcı bir maç. gelen binlerce taraftarın hatrına insan biraz oynar kardeşim. ilk yarıda galatasarayın kaleye çektiği şut sayısı bir. o da gol oldu zaten.
- hakemin son dakikada performansının zirvesine ulaşıp tepede bitirdiği karşılaşma oldu. köşede vakit geçirmeye çalışan mehmet güven'i elenseyle alaşağı eden bursaspor'lu oyuncular bu pozisyonun devamında önce ceza sahasına girmeden barış özbek'e arkadan dalıp gene faul vermeyen hakeme sinirlenerek bir de ceza sahası içinde gene barış'ı bildiğin iterek yeri öpmesine neden oldular. hakem pozisyon sonunda barış ve kaleci vega'ya sarı kart gösterdi.
ha galatasaray güzel oynadı mı? hayır. alelade bir takımdan hiçbir farkı yoktu. golden sonra 3 top yaptıkları anlar nadirdir sanıyorum. basinas'ı mı alacaklar kimi alacaklar bilmiyorum ama mehmet topal'la bu iş yürümez bu ortadadır artık. ne kadar bu adamın başarılı olmasını istesem de.
son lafım bursalılara; oturup bir soluklanın gençler, ne bu hiddet bu celal?
- hakan şükür'ün 80 dakika forma giydiği maç.
(maç içinde göremeyen falan olabilir, bilgilendirmek lazım)
edit: maç içinde sık sık gördüğümüz ümit karan ise yedek kulübesinde idi, yanlış anlaşılma olmasın.
- galatasaray'ın sezonun ilk yarısının sonlarındaki performansını bile mumla arattığı maçtır.sahada futbol oynamak istemeyen bir bursaspor vardır.karşıdaki takım ne olursa olsun sen kendi oyununu galatasaray olarak ona kabul ettirmek zorundasın.ama iş bu ya bursaspor bize kendi oyununu kabul ettiriyor.
maç sanki galatasaray maçı değil de , iki vasat anadolu klübü mücadelesi.gerçekten yazık.takım olarak rezalet bir performans daha .daha ne kadar böyle gidecek merak ediyorum doğrusu...
- bursasporlu futbolcuların amacının, galatasaray futbolcularını katletmek olduğu maç. hakem kavgaları ancak izlemekle yetinmiştir. tamam elbette hırsla oynanmalı futbol, kıran kırana bir mücadele olmalı; ancak bursalıların niyeti belliydi. en basitinden ömer erdoğan'ın galatasaraylı futbolcu taç atışını kullanırken neler yaptığını gördük. neyseki üç puanı alan taraf galatasarayımız oldu.
(bkz: sıradaki gelsin)
- yalnız maçı izlemedim bilmem, golü gördüm sadece. nondanın defansın hatasını değerlendirip çok pis çaktığı maçtır. sağlam vurmuş. galatasarayın bu sezonun ilk yarısında en büyük problemlerinden biri de bana göre çok gol kaçırmasıydı. nondanın bu gidişatı hakikaten sevindirdi beni.
|