16 inç fileli çorap   

adana çık aradan

1. ıvır zıvırdan gerekli şeyler yaratabimesiyle ünlü, eylenme kavramımın oturmasına sebebiyet veren, insanın ruhunu satmaması gerektiğini bilen; hatta hepimizden önceden beri bilen, fazla ilgiye gelemeyen, saçlarının hepimizden güzel olduğunu düşündüğüm, her eve lazım ama bi benzeri bulunamayacak kadar orjinal bişey.bi huzur, bi ortaklık hissi.. bir dost
    (big mouth, 31.03.2004 20:12 ~ 05.04.2004 23:34)

2. gamzelerine gıpta edilen, çok hoş muhabbet, hep gelsin hep gülsün istenen, bilgili-kültürlü gerekli kişi.
    (enip iqi, 31.03.2004 20:15)
  3. kısa sözlük ömrümdeki sayılı kankalarımdan.hoşsohbet kişilik
    (lizardking, 05.04.2004 12:27)
  4. sözlüğe dadanan lamer yazarların saldırı için kendini tanıtmakta kullandıkları nick. büyük ihtimalle kuyruk acısı çeken bir insansı "seni rezil etçem sözlüeee" amacıyla kasıp kendini rezil rüsva etmiştir.
    yoğun kasılmış araştırmaların ardından lamerliği yapan kişi : süperonline dialup bağlantısına sahip, istanbul içi bir insan. 16 inç'in bağlantısı ise farklı.
    .
    şahsıma gelen mesajlardan biri
    .
    sexylady-merhaba ben ..... , gerçek nickim 16 inç fileli çorap aslında nasılsın
    azur+o zaman nie nickini kullanmıosun mesaj atarken
    sexylady-boşver sen onu, yalaşalım mı
    azur+(bkz. bi sktir git)
    .
    akabinde
    azur-aşkböcüüüüüüüüü bu ne lan (yalaşık içerik kopi paste)
    aşkböcee+yuh daha neler
    azur-kanadını sende mi unutmuş bu
    aşkböcee+hı hı
    .
    alternatif olarak başka bir gün başka bir nick (yine kendisini 16niç fileli çorap olarak tanıtıyor)
    nickless girl-selam naber benim için lezbiyen demişsin
    azur+ohio*
    nickless girl-ama seni çok seviyorum, ben ..... 16 inç fileli çorap asıl nickim
    azur+(bkz. bi sktir git)
    akabinde
    azur-men on dı muuuuuun bu ne olm, peynir attack var sözlüee
    m_o_t_m- :)
    bilaare kanat
    .
    ipler kontrol edilir; tarafımızdan** gene superonline istanbul içi dial up oldukları görülür. ayrıca bu fake nicklerin register edilmekte kullanıldıkları e mail adresilerinde 420420 imzası hep vardır. (xxx_420420@yahoo.co.uk gibi)
    .
    wondrous'un müdahalesi gecikmez : 10 giri testini geçememiş arı adayları artık diğer kullanıcılara msg atamayacaklar **
    (azureel, 15.04.2004 06:22 ~ 17.04.2004 06:59)
  5. çoraplara karşı bir ilgisi olduğunu düşündüğüm kişi.
    (axel fox, 30.05.2004 11:52)
  6. en son 6 ay önce giri girmiş olan sayın yazar arımızı aylardan sonra ilk kez, bu girinin girildiği anlarda yoklama listesinde görmekteyiz. herhalde "bakalım neler oluyor, bir zamanlar buraya girerdim" şeklinde bir düşünceyle aramıza yeniden teşrif etti.

(bkz: buyursunlar efendim)
    (hell guardian, 30.10.2006 22:33 ~ 22:33)