geçen sene tıpkı old trafford stadında yaşadıkları hezimeti bir daha yaşayacaklarından eminim. milan biraz kazma olduğundan 6 gol atmaya beceremez, ama fenerbahçemizi sahaya gömeçeği kesindir. deniz barışlar ve serkan balcılarla shevchenko ve gillardino gibi yırtıcı forvetleri asla durduramazlar.
duyulduğunda "hadi ya yapma be!","inanmıyorum ya!" yada "cidden mi agh, tüh!" gibi cümlelerin kurulucağı
ve maçtan sonrada tahminen "eee nede olsa geçen senenin şampiyonu adamlar olur o kadar önümüzdeki maçlara bakacaz " diye cümleler kurdurtacak acı vereceği şahsım tarafımdan tahmin edilen tek kale maç...
gönül başka türlü ister tabi ama büyük bi ihtimalle fenerbahçe'nin yenilgisiyle sonuçlanacak olan maç.gidişat onu gösteriyo gibi ama yine de umudumuzu yitirmeyelim.
her ne kadar beşiktaşlı olsam da,ülke puanları yüzünden ve artık ciddi ciddi aziz yıldırımın bütün heba ettiği o paraya yazık olacağı için fenerbahçeyi tutmaya "gayret" edeceğim maçtır kendisi...
kaka nın klasını ortaya koyduğu maçtır.ayrıca star tv spikeri fena gazmış, ortalığı iki dakkika'da aleve verdi helal olsun, böyle spiker de olmaz olsun.
bence maçın adamı tartışmasız kaleci volkandır. milan forvetlerinin bazukalarını muazzam şekilde çıkarmıştır. belki de volkan'ın oynadığı oyunun yarısını diğer 10 kişi de oynasa milan'ın dörtleneceği bir maçtı. yine de yazık oldu.
çok koyu bir beşiktaşlı olarak fanatikliğimi ayaklar altına alıp gidip fenerli dolu bir kahvede izledim maçı. amcalar nasıl bağrıyor. alex'e verdikleri parayı bu amcalardan birine verseler inanıyorum ki çıkar sahaya hat trick yaparlar. herneyse alex'in güzel penaltısıyla gelen golden sonra atmosfer iyice çıldırdı. amcalar galibiyet falan alıcaklarını sanıyor. ben dua ediyorum içimden fener berabere kalsın diye. belli milan'ın yapacağı şey... ama umutlanmadım değil berabere bitecek diye, neyse ne yapalım? tarih tekerrürden ibaret, fenerbahçe'nin kaderi böyle. ülke puanının da.