bilmediğiniz bir numaranın sizi ödemeli araması sonucunda 'acaba tanıdık birine birşey mi oldu,bana ihtiyaç mı var'soruları beyninizde dolanarak ödemeli aramasını kabul ettiğiniz,fakat karşınıza 'ee ben sizin numaranızı tuvalette gördüm,tanışabilir miyiz?' gibi saçma şeyler geveleyen insansı şey,sülük
"her işin de bir raconu vardır kardeşim olmaz ki böyle ama" tepkisini hakederler. "bir eşşeklik (hafif tabiriyle) yapıyosun bari onu düzgün yap" diyeceğim insanlardır.. bir taraftan da güldürür o ayrı (bkz: yurdum insan manzaraları)
"ben niye boşuna kontör harcayayım lan benim gibi sapığı nerden bulcak" mantığında olan gerizekasızdır.. ödemeli arama yapmaktan vazgeçerse artık sizin onu aramanızı bekliyor demektir yoksa bu türden varlıklar kendilerine sapık gözüyle bakıldığına asla inanmazlar..
bu kadar da olmaz dedirten sapık modeli
arayıp,rahatsız edenlerine alışmıştık ki en azından kontörlerini bizim için harcayıp verdikleri rahatsızlık için bi bedel ödüyolardı.yeni sapık modelimiz ise e zaten sapıklığı ben yapıyorum bi de parasını ben mi ödeyeceğim diye düşünen ayrı bi cins