şunu yap bunu yapma kitapları 

adana çık aradan

1. (bkz: kişisel gelişim kitapları)
    (ctd, 21.07.2007 11:58)

2. bir sikime yaramayan yarrak kürek türünde kitaplar. çünkü hayatta neyin ne olacağı belli değil. insan yeri geldiğinde çok boktan kararlar alabilir veya tam tersini yapabilir. elde olmayan nedenler olaylar gelişebilir. kısaca şunu yap bunu yap mutlu ol kitapları trişka. insanın üzüntüsüde sevincide kendi elindedir.
    (jamesdean, 21.07.2007 12:05 ~ 12:09)
  3. (bkz: do as i say not as i do)
    (lord hypnos, 21.07.2007 12:09 ~ 12:09)
  4. şunu yapın şöyle başarılı olun, bunu yapın para kazanın gibi abuk cümleler içerirler. benim için 500$'a google da ilk sıra garantileyen şirketler gibidir. yahu istediğin kategoride google'da siteni ilk sırada çıkartabiliyorsun madem de neden salak gibi 500 $'a bu hizmeti veriyorsun ? aç siteni götür paranı. bu kitaplar genellikle çağrışım yaptırmazlar, sadece olur ve olmazlar vardır. gereksizdirler, zaman kaybıdırlar.
    (gibigibi, 21.07.2007 12:12)
  5. herşeyin içinizde olduğunu söyler durur bunlar. içinizdeki güçle dünyayı yerinden filan oynatırsınız onlara göre. şunu yapın, bunu yapın, kendinizi yeniden programlayın, algınızı açın, çakralarınızı açın, nefesinizi açın... eee sonra? mantığınızı kapatın, gözlerinizi kapatın, bildiklerinizi unutun. bunları okuyan insanları omuzlarından silkeleyip şöyle bi bağırmak istiyorum;
    bana bak! sen hiç kimse değilsin, içinde de hiçbir halt yok. tamamen değersizsin canım. değil dünyayı yerinden oynatmak oturduğun koltuktan kıçını bile oynatamazsın sen. hadi odaklanalım ve işsizliği çözelim, yada konsantre olup aile içi şiddeti önleyelim ne dersin? biraz beyin gücü ve okula gitmeyen kız çocuğu kalmasın. nefes al, ver ve küresel ısınmayı da durdur hatta. yemedi mi? neyse sen ilk sayfaya dön o zaman, mantığını kapat, gözlerini kapat, bildiklerini unut.. çevir o kitabı şimdi, yok yok öle değil dik koy dik. hah, hadi kolay gelsin..
    (pinkegoboxx, 21.07.2007 12:44)
  6. zayıf karakterlerin ilacıdır.
    (azwepsa, 23.11.2007 12:35)
  7. hülya avşar'ın satışlarına büyük katkı yaptığına inandığım, her katıldığı yayında sunucu kişiye, program sahibine ve ardından siz sevgili izleyicilerimizede önermek istiyorum dediği boyner yayınlarından çıkan, merakıma yenik düşüp benimde göz attığım kitaplardan biri..

(bkz: aklını kullan, aksini düşün)
    (grace, 23.11.2007 13:04)
  8. yönlendirilmeye ihtiyacı olan insanlar için faydalı kitaplardır. ha, onlar da kendi kapasiteleri kadar faydalanacaklardır kitaplardan, faydalı oluyorlarsa ne hoş tabii.
    (blue danube, 23.11.2007 13:07)
  9. en meşhurları kuran, incil ve tevrat'tır.. pek de itibar görürler. nasihat üzerine nasihat.

-iyi bir insan olmanı istiyorum ama mutlu olmanı istemiyorummhmhmzz..
    (geber marla singer, 23.11.2007 13:12)