kızların yanında küfür etmek kadar ayıp bir davranış içindeki kızlardır. ayıptır, yazıktır, günahtır, acımasızlıktır, işkencedir. allah kahretsin yeter be gidin ya gidin defolun yalnız bırakın bizi.
23718923791 tane aşırı yaramaz çocukla yalnız bırakılası kızlardır. hayır bir de bunların peşinden koşan erkekler var ne yazıkki.
(bkz: böylesini taksimde sallandırmalı)
ışık sesten daha hızlı yol alır ya... bu garibim kızlar fiziğin bu kuramını bilmiyor galiba. ah be güzelim görüntün ses geldiği an gidecek haberin yok mu? biz senin çocukluktaki halini mi istiyoruz ki? kesin sarışınların başvurduğu yoldur bu! esmerler yapaz bunu,yapmasınlar da.
bu kişiler şirin olduklarını sanırlar,daha doğrusu şirin olmadıklarını bilirler ama bari karşımdakine öyle gösteriym diye çabalarlar.yanında bir de popo dışarıda paytak yürüyenleri,bacaklarını çarpık yapanları bir de daha aptal gözükmek için sürekli arkadaşının(kız)kolunda gezip gözlerini şaşımsı yapanlar vardır.ha şirin mi olurlar orasını bilmem ama ben bunlardan çok tanıyorum malesef
bunlar hapşırırken de "hıpşııı" sesi çıkarırlar "haaaaapşuuuuuu" olmaz.yani neyin derdindesin arkadaşım "hıpşı"deyince insanlar ah ne zarif kız falan mı diycekler?tuvaletteki eylemi yaparken kıs bakayım ses efektlerini noluyor.kafalarında da 3 metre yarı çapında turunculu allı tokalarla gelip kırk yıllık arkadaşınız gibi konuşurlar çocuk sesiyle.
karşısındaki kişiye kendisinden uzanan çarpıcı bir cazibe yakalatmak için özellikle "ş" harfini "s" diye (şey yerine sey gibi ) okuyup kelimeleri ovalleştiren, cümlenin sonunu çekip çekiştiren, ezip büzen sinir edici ,tahammülü güç kız tipleridir. anne olacaklarına bir türlü aklım ermez bunların.yaşasın numaracı kadın karşıtlığı oleyyy...
bazılarına çok yakışan ve gerçekten şirin duran ancak bazılarında da inanılmaz itici duran asla yakışmayan hareketlerdir. yakışan kızlar cici, şirin mi şirin, 30 yaşında bile küçük gösteren cıtı pıtı kişilerdir.
kanımca zeka yaşına uygun hareketler sergileyen kızlardır...
güzelim siz kaç yaşındasın? 19? 20? 21? peki ne bok yemeye halen kelimeleri yavşatarak söylüyorsunuz, üç beş, on yedi kız klan halinde kol kola yürüyorsunuz, aptal aptal davranışlar sergiliyorsunuz? ha diyin, zeka yaşımız bu kadarına evleriyor diye, ben de eyvallah diyim ama bu tipleri üniversite kampüsünde, binada görünce bende mavi ekran çıkıyor, ya ben çok malım, bu tiplerle aynı bölümde okuyorum; ya da bu tiplerin zeka seviyesinde büyük bir sorun yok ve böyle davranıyorlar... garipsedim bak şimdi...
ne saçından başından sürüklemeli, ne de yıldız tornavidayla girişilmelidir bunlara. çözüm çok basittir:
şirin görünmek için çocuk gibi konuşan bir adet kızı alın. ya da onla aynı ortama girin.
n doğal sayılar kümesinin bir elemanı olmak üzere, n<70 iq puanlı kızımızın bir anda taktiksel anlamda einstein'a dönmesine sebep veren süjeyi (genelde xy kromozomlu bir canlı olur) de karşınıza alın. süje de tabii şirin kızımızdan pek hazetmesin.
muhabbete başlayın, sujeyle paslaşıp cümlelerle şut çekin. "anlamıyoruuuuum yaa", "sizzze küsstümmm", "tamaağm yaa şok üzülüğmm ama" cümleleri, başını yana eğmeleri sizi tedirgin etmesin. şutları sertleştirin. dişiliği ve sevimliliğine laf çakmaya başladığınız anda yavaş yavaş düzgün cümleler kurmaya başlar. şutları daha da sertleştirin. içindeki çaçaron uyanıp, bükük boyun sevgi mahsulu yerine ateş saçan bir ejderha yüzü gelip, ağzından laflar hatta küfürler akmaya başlayıp pembe boyaları akarken tek bir şey yapın: mümkünse dişlerinizi göstermeden sırıtın. sevgiyle. anlayışla. o sırada hedej sujeyi de izleyin. ayıcık diyarından kopan kızın nasıl bir ork olduğunu görmesindeki şaşkınlık da ayrıca nefistir.
siz hala sevgiyle ona sırıtıp elbette ses çıkarmazken giderek sesi yükselecek, "konuşsana!", "konuş dedim, bak çok kötü olacak", "konuşmazsan şimdi ağzını burnunu kırarım" gibi cümleler gırla gidecektir. gülümsemeye devam edin. çok pis saç çekebildiklerinden artık gitme vakti gelmiştir.
masadan kalkarken gülümsemeye devam edin, süje ile vedalaşın, "deli bu işte," der gibi anlamlı bir gülücük atın. o sıra şirin kız hala ork lehçesinde homurdanmaktadır. aslında en güzeli süje ile masadan uzaklaşmaktır ki bu genelde altın gol diye tabir ettiğimiz bir şeydir.
burada sadist bir istek yok aslında. masum görünmeye çalışan ama asla olmayan bu tiplerin içindeki şeytanı ve çaçaronu çıkarmak bir eğlence olduğu kadar inceleme açısından da güzel bir süreçtir.
sevimli bebek ork giderek bir noktaya dönüşürken yürümeye devam edin. çok istiyorsanız vantilatörle rüzgar efekti yapın.
beni sevin, kollayın, üzmeyin, her yaptığımı hoş görün mesajı vermektir.
aynı ses tonuyla yapılan bu tür konuşmalar bir süre sonra zırıltı haline dönüşür ki, tahammül edilmez olur.
bu kızları bir de kavga ortamında, damarına basıldıklarında görmek lazımdır. bir yavru kedi miyavlamasındaki ses tonu, kaplan kükremesine dönüşebilir.
eski ev arkadaşımdan biliyorum, sesi kulaklarınızda çınlar ve unutamazsınız. yüzüne bakasınız gelmez, gıcık olursunuz. kapıları sıkı sıkı kapatır, kilitler, odanızda oturursunuz bütün akşam. hele de odanız yan yana ise kafanızı yastığın altına sokasınız gelir. bir de genelde sevgililerine konuşurlar böyle. iyice deli olunası.