|
|
- ödünüzü patlatma ihtimali yüksek olsa da (büyüklüğe bağlı) yalnız olmadığınızı hissettirmek gibi bir amacı vardır onun. iyi niyetlidir. uçup kaçan ve size sataşan bir böcek değilse hiç bulaşmayın. kalsın odanın ortasında.
yok be, vazgeçtim. vallahi öldürün gitsin. böcekleri sevmem.
- kesinlikle en fazla iki dakika içinde bir terlik altında ya da ele geçirilen ne varsa onun altında can verecek böcektir.
- eğer benim gibi karafatmadan aşırı korkan biriyseniz (ki ismini yazarken bile içim bir tuhaf oldu) böceği öldürmek bir yana, olay mahalini saniyeler içinde terkeder ve yanınızda olan birinden yardım istersiniz ( ki benim yanımda kimse yoktu). kötü bir durumdur. bir süre paranoyaklık yapar.
- böcek ilacı elinizin altında değilse, çok yakından sıkmak suretiyle deodorantla da ölüyo bunlar.
- şöhret budalası böcektir , sahne ışıkları yanar tüm dikkatler üzerinde toplanır ,tek farkı gösteri bitiminde alkış yerine kafasına terlik yemesidir.
- acemidir. diğer böcekler çoktan kuytu köşelere kaçışmışlar, bu salak ortada kalakalmıştır. ölmeyi haketmiştir aslında.
- çığlık sebebi. ağzına sıçtığım...
ben de bu kaşıntı ne diyorum. üstümde yürüyormuş şerefsiz.(usako, 21.07.2008 01:51)
- (bkz: bu odada ikimizden biri fazla)
- kimileri ışık açıldığında fark edildiklerini anlayıp ölü taklidi yapmaktadırlar, lütfen bu numaralara kanmayınız. ışığı kapattığınız gibi " vay enayi yedi lan numarayı, valla hollywood oyuncularına taş çıkarırım" geyiği çeviriyorlar sonra.
- karanlık bir odaya çıplak ayakla girme fobisi yaratan, orada ne idüğü belirsiz ormanda yer mi kalmadı da buralara kadar geldin deyyus denilesi canlı. hatta mümkünse cansız.
- peri olarak kabul ediniz efendim bu hayvanatları.farz edin ki onlar sizin mutfağınızı banyonuzu siz gece yatağınızda mışıl mışıl uyurken koruyan birer peridir ..ışık açılınca fayansta pıtır pıtır acemi ayak sesleri,utangaç tavırları hemen deliklerine girme istekleri bundandır,çükü iyilik perileri asla iyilik yaparlarken ortalıkta görünmek istemezler...
edit:şaka lan şaka, tamamen aşşalık öğrenci evi kuruntusu bu.ama olsun yine de ....mutlu ediyor insanı minik periler.(cwen, 21.07.2008 02:01 ~ 03:35)
- hırsız psikolojisine sahip gariban hayvan.
karanlıkta ortalıkta fink atarken ışıkların yanmasıyla birlikte kendini kuytu köşelere atma çabasına girişir. maksat saklanmaktır.. ama hey gidii, insanoğlundan kim kaçabilmiş ki o kaçsın. bir terlik altında kitin tabakasından oluşmuş o kabuğu çıtır sesi vererek kırılır, püre olur. başarıya ulaşanlara çok nadir rastlanır. onlar idoldürler.
* anam hayrettin ışıııık!
- kaç lan ayten kaç, yine o terlikli ibne.
* hayırr!
- ayten kaaaç! ben onu oyalarım. zikzaklar çizerek koşucam. sen kaaç!
* tamam hühüü
....
...
- hopaa hop hop. yakala lan kerata heheheeey . ben senin babanı da bilirdim.
şap!!
- ananskmin tarihteki bilinen ilk kullanımı bu böcek sayesinde olmuştur.
o zaman ışık değil tabi ateş yakılıyor. zamanında öyle. (m.ö. nerden baksan 2000)
|