üç günde üç kilo vermek 

adana çık aradan

1. ateş, ishal, kusma ve yemek yiyememe. hepsi biraraya gelince tartının 3 kilo eksik gösterme durumudur.

su kaybı olması muhtemeldir. öte yandan böyle bir durumda gerçekten de kilo veriyor olmak çok da ilginç bir durum değildir.

(bkz: diyet yapmadan kilo verme yöntemleri)
    (bkz: tavsiye etmiyorum)
    (uçuçböceği, 17.05.2008 14:56)

2. psikolojik nedenlerle yemek yiyememe durumu başladığı takdirde pek de imkansız olmayan durum
    (bkz: ben kendimden biliyorum)
    (retrospect, 17.05.2008 15:00 ~ 15:01)
  3. kilo vermeye çalışanlar için hoş bir şey gibi görünse de efor sarfetmeden verilen kilolar vücutta sarkmalara yol açar, vücut çok kötü bir hal alır. bu nedenle iyi bir durum değil aksine kötü bir durumdur. çeşitli enfeksiyonlar mevcut ise su kaybını önlemek için günde tüketilmesi gereken su miktarının* en az iki katı* su tüketilmelidir.
    (phoarbix, 17.05.2008 15:01)
  4. aileden çok yakın birinin 3 gün yoğun bakımda kalması neticesinde bir şey yememenin yanında, hastane içi koşturma ve üzüntü ile birlikte gerçekleşen durum. ne yazık ki kendimden biliyorum.
    (passive aggressive, 17.05.2008 15:02)
  5. yapan kişinin muhtemelen canına garezi vardır.şimdi hızlıca verilen o kilolar, verilen hızdan daha fazla şekilde tekrar alınacaktır.
    (kaldırımmühendisi, 17.05.2008 15:03 ~ 15:05)