|
|
- şarkıcı,birçok dizide oynayan oyuncu.bilgisayar mühendisi olduğunu hem de boğaziçi bilgisayar'dan mezun olduğunu öğrendiğimde şok olmamı sağlayan hanım.
- aslında çok hoş olan, hatta bir dönem yoğun beğenime mazhar olan, lakin sonraları kendini ziyan edip gözümden düşen ünlü
(solti, 21.05.2004 21:21)
- barlarda şarkıcılık yapmaya çalışan, deforme bir kişiliğe sahip, sonradan dişlek insanlardan.
- (bkz. yazık oldu iyi kızdı)
- hayatının bir kesitini yakın zmanda bir programda paylaşmıştır.altını çizmiş olduğu şeyin çoğu insanın dikkate alarak ,herkesin ortak bir şeyler bulabilerek okuyacağına inandığım bir kısmıdır:"ben küçüklükten beri hep başarılıydım.ilkokulda birinci ,ortaokulda birinci,lisede birinciydim.hep başarılı bir insandım.üniversite olarak istediğim tek yer vardı onu da kazanmış, yine istediğimi başarmış ve ulaşmıştım.yani o yaşa kadar başarısızlık nedir hiç bilemedim ,buna da fırsat vermedim.ne zaman ki hayata gerçek anlamda atıldım o zaman başarısızlıları adım adım yaşadım; ama bunlar benim yıllardır yaşamış olduğum alışmış olduğum hayatıma çok ters düz eden şeylerdi.çünkü ben başarısız olamazdım.üst üste gelen başarısız girişimlerim gerek özel, gerek iş hayatında benim bu şekilde yıkılmama kendimi toparlayamama neden olmuştur.oysa ki benim gibi insanların ciddi anlamda her zaman desteğe ihtiyaçları vardır.başarı kadar başarısızlığı da tatmak gerekli ve lazımmış.çünkü hayatın kendisi okulda öğrenilenlerden çok çok farklı.ben bunu acı bir şekilde öğrendim ama yine de yeni yeni toparlayabildim."buradan şu sonucu çıkardım ve bende aynı fikirdeyim ki;bazı zamanlarda kötü geçen sınavlarımız veya kendimizi başarısız olarak gördüğümüz şeyler aslında bizim iyiliğimiz için olabiliyormuş.
(smeee, 25.03.2006 21:14 ~ 21:14)
- "sarıyer'deki evinde, işsizlik nedeniyle bunalıma giren oyuncu ve sunucu özlem savaş, intihara kalkıştı. yüksek dozda sakinleştirici hap alan savaş, kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı."
http://www.milliyet.com.tr/...
- 1989 da "uçurtmayı vurmasınlar" adlı filmde de oynamıştır.
barış: sünnet ne demek?
özlem savaş: çükünü kesicekler sen de erkek olacaksın.
|