paylaş
itü sözlük yazarlarının korkularıitü sözlük yazarlarının korkularıitü sözlük yazarlarının korkularıitü sözlük yazarlarının korkuları
itü sözlük yazarlarının korkularıitü sözlük yazarlarının korkularıitü sözlük yazarlarının korkuları

tüp değiştirmek.

evet direk cevap verir gibi oldu ama aynen öyle çocukluğumdan beri bu tüp değiştirme olayından tırsarım. öyle geceleri rüyalarıma girmek gibi olmasa da kendim tüp değiştiremem. aslında değiştiririm ama böyle tırsa tırsa. hep bir gaz kaçağı olacakda patlayacakmış gibi gelir. çocukken annem oğlum değiştirsene tüpü derdi başlarda bilmiyorum diyerek geçiştirirdim sonra eşşek kadar oldum kadın beni embesil zannetmeye başladı bizim oğlan tüpü değiştiremiyor diye. ha bir de biri değiştirirken tüpün bulunduğu mutfak banyo fln orayı hemen terkederim ama çok uzaklaşmam gene kontrol ederim o değiştireni böyle tırıs tırıs bakarım çaktırmadan. bu zaafımı bilen bir arkadaşım kompresorle şakalaşan inşaat işcisi ayarında bir şaka yapmak amacıyla piknik tüpünü üstüme yuvarlamıştı da zıplaya zıplaya kaçmaya çalışmıştım. radyasyondan koşarak kaçan adam olmuştum o anda. sonra baktım patlamadı ağzını yüzünü kırdım arkadaşın. siz denemeyiniz yani pis döverim.
daha fazlasını oku

belki ilginizi çeker
son eklenenler
itü sözlük